Pelastakaa Lapset -lehti

Pelastakaa Lapset -lehti on sinulle, joka olet kiinnostunut lapsuudesta sen kaikkine puolineen ja järjestömme konkreettisesta ja monialaisesta työstä lasten, nuorten sekä perheiden tukemiseksi.  

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kyse on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenlehdestä, jonka keskeisin teema on kaikkien lasten oikeus riittävän turvattuun lapsuuteen.  

Tapoja turvata lapsuus on monia. Lehden tilaajana opit ja inspiroidut. Lapsuuden turvaamisesta ovat vastuussa kaikki aikuiset.  

Lehden puhelinmyynnistä vastaa Gainer Oy

Tiedoksi lehden puhelinmyynnistä:  Suomessa on 1.1.2023 astunut voimaan puhelinmyynnin lakiuudistus, joka vaatii puhelimessa tehdyn lehtitilauksen vahvistamista kirjallisesti puhelun jälkeen. Pelastakaa Lapset -lehden puhelimessa tehdyt tilaukset vahvistetaan 1.1.2023 alkaen puhelun jälkeen SMS viestillä, joka toimii kirjallisena tilausvahvistuksena.  

Lehden puhelimessa tilannut asiakas saa puhelun jälkeen SMS viestin. Tämä SMS viesti sisältää ohjeet, kuinka asiakkaan tulee vastata SMS viestillä saamaansa viestiin, jotta lehden tilaus voi käynnistyä. Asiakas tulee saamaan ensimmäisen ohjeviestin jälkeen kaksi muistutusviestiä, jollei hän vahvista tilausta. Pelastakaa Lapset -lehden tilausta ei voida käynnistää ilman tilauksen SMS vahvistusta.  

Lehden asiakaspalvelun tavoittaa osoitteessa: lehtitilaukset@pelastakaalapset.fi 

Ota yhteyttä

Raili Mykkänen

Toimitussihteeri

Pelastakaa Lapset -lehden asiakaspalvelu

Mediakortti