Toivekaupan aineettomat lahjat

Ilahduta läheistäsi aineettomalla lahjalla, jolla voit muuttaa lapsen elämän.

Aineettomalla lahjalla antamisen ilo moninkertaistuu! Sinä teet hyvää, läheisesi ilahtuu, lapsi saa tarvitsemaansa apua ja ympäristökin kiittää.

Toivekaupan lahjoilla autat lapsia sekä kotimaassa että maailmalla. Ostaessasi lahjan Toivekaupasta voit lähettää läheisellesi kortin sähköpostiin tai tulostaa sen henkilökohtaisella tervehdykselläsi. Mikäli haluat ostaa lahjan pelkästään lahjoituksena, voit jättää kortin lähettämättä. Sähköisen kortin lähetyksen voi ajastaa haluamalleen hetkelle tai lähettää sen heti vastaanottajalle.

Yhdessä lahjoittajien kanssa autamme kotimaassa esimerkiksi vähävaraisia lapsiperheitä ja perheitä, joissa vanhempien jaksaminen on koetuksella. Maailmalla annamme lapsille toivoa ja turvaa, vettä, ruokaa, suojelua sekä mahdollisuuden käydä koulua. Pelastakaa Lasten Toivekauppa on täynnä mahdollisuuksia tehdä hyvää!

Voit ostaa aineettomia lahjoja sekä yrityksenä että yksityishenkilönä.

Näin Toivekauppa toimii

  • 1. Valitse sopiva aineeton lahja.

  • 2. Kirjoita henkilökohtainen onnitteluviesti, valitse lähetykselle sopiva ajankohta ja tallenna kortti.

  • 3. Maksa lahja ja Pelastakaa Lapset huolehtii apusi toimittamisesta perille.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401 , myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön lahjassa mainitussa kohteessa.

Tuotteita yhteensä: 13 kpl Näytetään 13 tuotetta

Toivekauppa