Toivekaupan aineettomat lahjat

Ilahduta läheistäsi aineettomalla lahjalla ja autat samalla apua tarvitsevaa lasta.

Aineettomalla lahjalla antamisen ilo moninkertaistuu! Sinä teet hyvää, läheisesi ilahtuu, lapsi saa tarvitsemaansa apua ja ympäristö kiittää.

Hankkimalla Toivekaupan lahjan autat lapsia sekä kotimaassa että maailmalla. Ostaessasi lahjan Toivekaupasta voit lähettää läheisellesi sähköisen kortin henkilökohtaisella tervehdyksellä. Mikäli haluat ostaa lahjan pelkästään lahjoituksena, sinun ei tarvitse lähettää personoitua korttia. Voit ostaa vain lahjan ja tarvittaessa ladata kortin vaikka itsellesi.

Yhdessä lahjoittajien kanssa autamme kotimaassa esimerkiksi vähävaraisia lapsiperheitä ja perheitä, joissa vanhempien jaksaminen on koetuksella. Maailmalla annamme lapsille toivoa ja turvaa, vettä, ruokaa ja suojelua sekä mahdollisuuden käydä koulua. Pelastakaa Lasten Toivekauppa on täynnä mahdollisuuksia tehdä hyvää!

Voit ostaa aineettomia lahjoja yrityksenä sekä yksityishenkilönä.

Näin Toivekauppa toimii

  • 1. Valitse aineeton lahja.

  • 2. Kirjoita henkilökohtainen onnitteluviesti ja tallenna se. Maksa lahja verkkopankissa ja valitse lähetykselle ajankohta. Lahjan voi halutessaan ostaa myös ilman personointia.

  • 3. Pelastakaa Lapset huolehtii apusi toimittamisesta perille.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401 , myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön lahjassa mainitussa kohteessa.

Tuotteita yhteensä: 11 kpl Näytetään 11 tuotetta

Toivekauppa