Tee suurlahjoitus

Suurlahjoittaja laittaa hyvän kiertämään.

Yksityishenkilöiden lahjoitukset ovat avainasemassa Pelastakaa Lasten työssä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Suurlahjoittajat ovat yksityishenkilöitä, jotka lahjoittavat merkittävän summan työhömme ja auttavat meitä tekemään ratkaisevia muutoksia lasten elämään.

Suurlahjoittaja voi valita avustuskohteen työmme piiristä toiveidensa mukaisesti tai lahjoittaa Lasten hätäapurahaston, jolloin kohdistamme lahjoituksen sinne, missä lasten hätä on sillä hetkellä suurin.

Lahjoituskohteesta ja lahjoittajan toiveesta riippuen suurlahjoitus voi olla kertaluonteinen tai useammasta erästä koostuva summa, joka on vuodessa vähintään 10 000 €. Suurlahjoituksen voi tehdä myös esimerkiksi asunto-osakkeiden muodossa, jolloin me toteutamme myynnin.

Pysyviä muutoksia lasten elämään:

Työmme kotimaassa

Kotimaan työssä suurlahjoittajien tuki on ratkaisevaa erityisesti syrjäytymisvaarassa oleville ja vähävaraisissa perheissä eläville lapsille. Vähävaraisten perheiden lapsille kanavoimme apua Eväitä Elämälle –ohjelman kautta mm. harrastus- ja oppimateriaalituen muodossa. Syrjäytymisvaarassa ja haastavassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsia suurlahjoittajat voivat tukea mm. tukihenkilö-, sporttikummi-, tukiperhe-, lomakoti- tai verkkonuorisotoimintaan ohjatulla lahjoituksella. Esittelemme mielellämme myös muita kotimaan työmme hankkeita ja toimintoja.

Kuvassa hoidetaan pientä, aliravittua lasta.

Työmme maailmalla

Maailman humanitaarisissa kriiseissä Pelastakaa Lasten työntekijät ovat ensimmäisenä paikalla ja viimeisten joukossa, kun on lähdön aika. Varmistamme kriisialueilla mm. lasten ruoan, puhtaan veden ja suojan saannin, sekä järjestämme lapsille turvallisia leikki- ja koulutiloja. Suurlahjoittaja voi kohdentaa avustuksena tietylle kriisialueelle tai tukea humanitääristä työtämme maailmanlaajuisesti.

Järjestöllämme on ympäri maailman myös pitempiaikaisia kansainvälisiä hankkeita, joilla autamme perheitä pääsemään pois äärimmäisestä köyhyydestä, suojelemme lapsia väkivallalta ja hyväksikäytöltä, ja varmistamme, että myös kaikkein heikoimmassa asemassa olevat lapset pääsevät kouluun. Suurlahjoittaja voi liittyä mukaan pitkäaikaisen kansainvälisen hankkeemme merkittäväksi mahdollistajaksi.

Lisätietoa työstämme:

Voit lahjoittaa myös:

Tilisiirrolla

Kirjoita tilillepanon viestiksi ”Lahjoitus” tai lahjoituksesi tarkempi kohde kuten esimerkiksi ”Syyria” tai ”Jemen”. Tilisiirron voit tehdä halutessasi ilman yhteydenottoa ja anonyymisti.

Nordea: FI64 1017 3000 2107 27 (BIC: NDEAFIHH)
Osuuspankki: FI16 5724 1120 0386 92 (BIC: OKOYFIHH)

Surullisen näköinen poika ulkona hiekkakentän laidalla.

Verkkolahjoituksena

Tee lahjoitus verkkosivuillamme halutessasi anonyymisti ja ilman erillistä yhteydenottoa.

Katso ajankohtaiset keräykset

Ota meihin yhteyttä, autetaan lapsia yhdessä:

Jos harkitset suurlahjoituksen tekoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Järjestämme mielellään tapaamisen tai autamme sinua puhelimitse tai sähköpostilla juuri sinulle sopivan lahjoituskohteen ja -tavan valinnassa.

Sofia Rindmar

Avainasiakasvastaava