Aikuinen halaa tyttöä

Kokemusasiantuntijan konsultaatiot

Yhteistyökumppaneillamme ja hyvinvointialueilla on mahdollisuus tilata kokemusasiantuntijaltamme konsultaatiopalveluita lastensuojelun ammattilaisille ja vertaistukea asiakasvanhemmille.

Kokemusasiantuntija on mukana ammattilaisten rinnalla kehittämässä lastensuojelun palveluita sijaishuollon, perhehoidon sekä perhekuntoutuksen palveluiden puolella. Kokemusasiantuntija toimii myös vertaisohjaajana vanhempien ryhmissä ja tapaa vanhempia yksilökäynneillä.

Yhteistyökumppanien tai hyvinvointialueiden on mahdollista tilata kokemusasiantuntijalta konsultaatiopalveluita lastensuojelun ammattilaisille ja vertaistukea asiakasvanhemmille. Lisäksi järjestämme hyvinvointialueille vertaisryhmätoimintaa tilauksesta. Keskustelu- tai tapaamisaikoja voi sopia puhelimitse, sähköpostitse tai viestitse.

Johanna Sairanen on koulutettu lastensuojelun kokemusasiantuntija. Hän on käynyt Kasper ry:n järjestämän Soihtu-valmennuksen sekä Voikukkia-vertaisohjaajakoulutuksen.

Johannalla perheineen on yli 15 vuoden omakohtainen kokemus lastensuojelun asiakkuudesta, sen eri palveluista sekä lapsen sijoituksesta. 

Lisätietoja:

Johanna Sairanen
050 576 9186
johanna.sairanen@pelastakaalapset.fi

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

kaksi tyttöä istuu riippukeinussa ja katselee järvelle
Blogit 21.9.2023

Lastensuojelun asiakasvanhemmasta palveluiden kehittäjäksi

Joitakin vuosia sitten aloin haaveilla siitä, että saisin jonain päivänä olla mukana kehittämässä lastensuojelun palveluita. Ajatukseni lähti perheeni rikkoutumisesta; poikani huostaanoton aiheuttamasta surusta ja murheesta.

valo kajastaa puiden oksien välistä
Tarinat 26.6.2023

Kokemusääni lastensuojelun palveluihin

Alkuvuodesta saavutin yhden unelmistani. Aloitin kokemusasiantuntijan pestissä Pelastakaa Lapsilla. Perheemme pitkäaikaisen lastensuojeluasiakkuuden siivittämänä lähdin joitakin vuosia sitten rakentelemaan päässäni ajatusta siitä, että voisin toimia joskus kokemusasiantuntijana ja olla kehittämässä lastensuojelun palveluita.