Pieni lapsi ojentaa dinosauruslelua Pelastakaa Lasten vapaaehtoiselle

Tee yrityslahjoitus

Yritykset voivat tukea lapsia niin Suomessa kuin maailmalla tekemällä yrityslahjoituksen.

Yritykset voivat tukea työtämme niin Suomessa kuin kansainvälisissä kohteissamme kertaluontoisilla lahjoituksilla. Yritys voi valita lahjoituksen kohteeksi nimetyn hankkeemme tai toimintamme, akuutin humanitaarisen avustustyön nimetyssä kohteessa tai tehdä kriisien keskellä elävien lasten hyväksi joustavamman lahjoituksen Lasten hätäapurahastoon.
 
Lahjoituksen voi tehdä tilillepanona Pelastakaa Lasten keräystilille Nordea FI64 1017 3000 2107 27 tai voit tilata laskun sähköpostitse: lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi. Ilmoitattehan samalla laskutustietonne ja kohteen, mihin toivotte lahjoituksenne kohdentuvan. 


Mikäli olette kiinnostuneet laajemmasta yritysyhteistyöstä, tutustu eri yhteistyömuotoihimme.

Lahjoitusvaihtoehtoja

Tutustu alla oleviin lahjoituskohteisiimme. Mikäli yrityksenne haluaa keskustella, mihin muihin kohteiseen kertalahjoituksen voi tehdä, ota yhteyttä lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi.

Tyttö kaislikossa

Anna lahjaksi tulevaisuus – joulukeräyksemme

Näytä, että välität. Tule mukaan auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia kotimaassa.

Lahjoita joulukeräykseen

Humanitaariset kriisit

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Yritysten tuen avulla pystymme reagoimaan nopeasti, kun kriisi iskee ja pysymään lasten tukena niin pitkään, kuin he meitä tarvitsevat.

Lahjoita hätäapuun
Ukrainalainen perhe saa apua paetessaan sotaa.

Ukrainan kriisi

Ukrainan lapset elävät jatkuvassa pelossa ja epävarmuudessa. Heitä uhkaavat haavoittuminen, arkipäiväisen elämän katkeaminen, kuten koulujen tuhoaminen ja sodan traumat. Moni lapsi on joutunut pakenemaan kotoaan ja he elävät nyt pakolaisina naapurimaissa tai maan sisällä.

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta Ukrainan konfliktista kärsiviä lapsia ja perheitä selviytymään.

Lahjoita Ukrainaan
Kuvassa hoidetaan pientä, aliravittua lasta.

Nälkäkriisi

Juuri nyt aliravittujen lasten määrä kasvaa ympäri maailmaa. Globaali hintojen nousu, luonnonkatastrofit ja sodat pahentavat nälkäkriisiä. Erityisen vaarallista aliravitsemus on alle 5-vuotiaille lapsille.

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta nälästä kärsiviä lapsia selviytymään.

Lahjoita nälästä kärsiville