Pieni lapsi ojentaa dinosauruslelua Pelastakaa Lasten vapaaehtoiselle

Tee yrityslahjoitus

Yritykset voivat tukea lapsia niin Suomessa kuin maailmalla tekemällä yrityslahjoituksen.

Yritykset voivat tukea työtämme niin Suomessa kuin kansainvälisissä kohteissamme kertaluontoisilla lahjoituksilla. Yritys voi valita lahjoituksen kohteeksi nimetyn hankkeemme tai toimintamme, akuutin humanitaarisen avustustyön nimetyssä kohteessa tai tehdä kriisien keskellä elävien lasten hyväksi joustavamman lahjoituksen Lasten hätäapurahastoon.
 
Lahjoituksen voi tehdä tilillepanona Pelastakaa Lasten keräystilille Nordea FI64 1017 3000 2107 27 tai voit tilata laskun sähköpostitse: lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi. Ilmoitattehan samalla laskutustietonne ja kohteen, mihin toivotte lahjoituksenne kohdentuvan. 


Mikäli olette kiinnostuneet laajemmasta yritysyhteistyöstä, tutustu eri yhteistyömuotoihimme.

Lahjoitusvaihtoehtoja

Tutustu alla oleviin lahjoituskohteisiimme. Mikäli yrityksenne haluaa keskustella, mihin muihin kohteiseen kertalahjoituksen voi tehdä, ota yhteyttä lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi.

Humanitaariset kriisit

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Yritysten tuen avulla pystymme reagoimaan nopeasti, kun kriisi iskee ja pysymään lasten tukena niin pitkään, kuin he meitä tarvitsevat.

Lahjoita hätäapuun

Gazan hätäapukeräys

Gazan lapset elävät painajaisen keskellä. Ruoka ja puhdas vesi ovat loppumassa. Yli miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Lapset ovat kauhun vallassa.

Yritysten apu on tärkeää – tee lahjoitus Gazan hätäapukeräykseen ja auta lapsia konfliktin keskellä.

Lahjoita nyt

Lapset kotimaassa

Lapsiperheköyhyys on lisääntynyt viime vuosina. Tällä hetkellä yli 120 000 lasta elää pienituloisessa perheessä. Perheillä on pulaa jopa ruuasta.

Tee yrityslahjoitus ja auta vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kotimaassa.

Lahjoita kotimaan lapsille
Ukrainalainen perhe saa apua paetessaan sotaa.

Ukrainan kriisi

Ukrainan lapset elävät jatkuvassa pelossa ja epävarmuudessa. Heitä uhkaavat haavoittuminen, arkipäiväisen elämän katkeaminen, kuten koulujen tuhoaminen ja sodan traumat. Moni lapsi on joutunut pakenemaan kotoaan ja he elävät nyt pakolaisina naapurimaissa tai maan sisällä.

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta Ukrainan konfliktista kärsiviä lapsia ja perheitä selviytymään.

Lahjoita Ukrainaan
Kuvassa hoidetaan pientä, aliravittua lasta.

Nälkäkriisi

Juuri nyt aliravittujen lasten määrä kasvaa ympäri maailmaa. Globaali hintojen nousu, luonnonkatastrofit ja sodat pahentavat nälkäkriisiä. Erityisen vaarallista aliravitsemus on alle 5-vuotiaille lapsille.

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta nälästä kärsiviä lapsia selviytymään.

Lahjoita nälästä kärsiville