Yrityksenne voi olla kanssamme rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille

Auta lapsia yrityksenä

Yrityksillä on merkittävä rooli lapsen oikeuksien edistäjänä. Yhteistyötapoja kanssamme on monia.

Näin yrityksesi voi auttaa

Yritykset ovat erittäin tärkeässä asemassa lapsen oikeuksien toteutumisessa ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa niin Suomessa kuin maailmalla. Yritykset voivat tukea toimintaamme eri tavoin.
Voit tehdä yrityslahjoituksen tai tukea kumppaninamme valitsemaanne ohjelmaa tai hanketta kotimaassa tai maailmalla.
Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse yrityksellesi parhaiten sopiva tapa lähteä mukaan. 

Hymyilevä lapsi jolla on punainen pipo
Kampanja

Joulukeräys yrityksille

Osallistu Pelastakaa Lapset yritysjoulukeräykseen ja näytä, että välität. Tule mukaan auttamaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Lapset katsovat nauraen kameraan puistossa.

Lahjoita yrityksenä

Yritykset voivat tukea työtämme Suomessa ja maailmalla tekemällä yrityslahjoituksen valitsemaansa kohteeseen. 

Yrityslahjoitus
Oppilaita tanssimassa luokkahuoneessa liitutaulun edessä.

Lähde yrityskumppaniksi

Yritykset voivat tukea työtämme ja hankkeitamme kotimaassa sekä kansainvälisissä ohjelmamaissamme.  Tutustu lisää räätälöitäviin yhteistyömuotoihimme. 

Yritysyhteistyö

Toimi vastuullisesti

Yrityksillä on merkittävä rooli YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja lapsen oikeuksien toteuttamisessa omassa liiketoiminnassaan.

Yritysvastuu

Yhdessä saamme aikaan pysyviä muutoksia lasten elämässä

Tukemalla toimintaamme sekä toimimalla yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa yrityksenne:

kantaa sosiaalista vastuuta ja toteuttaa ihmisoikeusvelvoitettaan
vahvistaa yritys- ja työnantajamielikuvaa 
yhdistää, inspiroi ja innostaa henkilöstöä
hyödyntää asiantuntijuuttamme lapsen oikeuksien huomioonottamisessa koko liiketoiminnassa

Kumppanuustarinat

Lapsia kerääntyneenä tabletin äärelle
Kumppanuus

Telia huomioi lapsen oikeudet liiketoiminnassaan

Pelastakaa Lapset ja Telia ovat toimineet yhteistyössä lapsen oikeuksien puolesta vuodesta 2016 alkaen. Lapsen oikeuksia digimaailmassa edistävä yritysyhteistyö on merkittävä keino yhdistää viimeisin teknologinen osaaminen sekä välittää tietoa siitä, minkälaisia uhkia ja toisaalta myös mahdollisuuksia lapset kohtaavat verkossa.

Kumppanuus

Valion tuella apua Ukrainan sodasta kärsiville lapsille

Kun Ukrainan sota eskaloitui vuosi sitten, Valio ja Pelastakaa Lapset käynnistivät pitkäjänteisen yhteistyön Ukrainan sodasta kärsivien lapsiperheiden auttamiseksi.

Ajankohtaista

Uutiset 8.12.2023

LähiTapiolan Varainhoitokonserni jälleen mukana Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksessä

LähiTapiolan Varainhoitokonsernin henkilöstöllä on vuosittain kunnia valita joululahjoituksen kohde. Henkilöstön äänestämällä tehty valinta kohdistui tänäkin vuonna Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia. Suomessa vähävaraisissa perheissä elää yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pulaa on jopa ruuasta. Tämän merkityksellisen lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset jakaa vähävaraisille…

Uutiset 7.12.2023

Fortum tukee Pelastakaa Lasten työtä kriisien ja konfliktien keskellä

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Maailman lapsista joka kuudes elää konfliktialueella ja jopa puolet, eli miljardi lasta elää maissa, joissa ilmastonmuutoksen liittyvät riskit ovat hyvin suuret. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Uutiset 1.12.2023

Epassi tukemassa Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräystä

Työsuhde-etuuksien mobiilimaksupalveluja tarjoava Epassi haluaa olla mukana tukemassa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Yhteistyökumppanimme

  • NP Housukauppa

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää yrityslahjoituksista, kumppanuudesta tai yritysvastuusta. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja vastaamme sinulle.

lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi

Johanna Mäkelä

Yritysyhteistyön tiiminvetäjä

Camilla Ekholm

Manager, Global Corporate Partnerships

Elisa profiilikuva

Elisa Nurmi

Yritysvarainhankkija

Johanna Korkala

Varainhankinnan koordinaattori

Yritysyhteistyön toimintaperiaatteet  

Emme tee yritysyhteistyötä tai ota vastaan lahjoituksia ase-, tupakka-, aikuisviihdeteollisuuden-, fossiilisten energialähteiden-* tai kansainvälistä äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodia (”The Code”) rikkovilta äidinmaidonkorvikealan yrityksiltä. Pyydämme näiden toimialojen yrityksiä pidättäytymään kaikesta yhteistyöstä ja lahjoittamisesta järjestöllemme.

Noudatamme tiukkaa riskikartoitusperiaatetta yritysyhteistöissä koskien seuraavia aloja: uhkapelit, alkoholi, ydinvoima, lapsille markkinoitu pikaruoka ja virvoitusjuomat, lääkkeet, yksityiset turvallisuuspalvelut, luonnonvaroihin kajoaminen sekä äidinmaidonkorvikkeet ja -pullovalmistajat (ne yritykset, joista ei ole näyttöä alan säännöstön ”The Code” rikkomisesta). Pyydämme näiden toimialojen yrityksiltä yhteydenottoa yritysyhteistyön aloittamisen kartoittamiseksi, toimintamme tukeminen kertalahjoituksella on mahdollista.

*Poikkeuksena yritykset, jotka ovat todistettavasti sitoutuneet lyhyen, keskipitkän sekä pitkän aikavälin 1,5 asteen päästötavoitteeseen.