Kuvakooste Pelastakaa Lasten lahjoittajien tuella apua saaneista lapsista eri puolilta maailmaa.

Lapset tarvitsevat apuasi

Pelastakaa Lasten työ ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien apua. Auta lapsia vuoden jokaisena päivänä ja liity kuukausilahjoittajaksi tai tutustu ajankohtaisiin keräyksiimme. Löydä oma tapasi auttaa ja lahjoita jo tänään.

Auta lapsia ja lahjoita jo tänään

Pelastakaa Lapset (Save the Children) on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö.

Vastaamme lasten hätään siellä, missä avun tarve on suurin. Autamme akuutissa hädässä sodan jalkoihin jääneitä lapsia, aliravitsemuksesta kärsiviä, lapsityöläisiä ja väkivallan uhreja, ja muutamme yhteiskunnan rakenteita paremmaksi lapsille. Teemme töitä Suomessa ja muualla maailmalla turvaten jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen.

Apuasi tarvitaan: tutustu ajankohtaisiin keräyksiimme tai ryhdy kuukausilahjoittajaksi.

Ajankohtaiset keräykset

Pelastakaa Lasten joulukeräys

Anna lahjaksi tulevaisuus – tee yrityslahjoitus joulukeräykseen

Osallistu Pelastakaa Lapset yritysjoulukeräykseen ja näytä, että välität. Tule mukaan auttamaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Löydä oma tapasi auttaa

Testamenttilahjoittaminen

Meille on suuri kunnia viedä eteenpäin testamentin tehneen viimeistä tahtoa. Teemme sen suurella kiitollisuudella tietäen, että testamentin avulla moni lapsi saa paremman huomisen.

Tutustu testamenttilahjoittamiseen

Tee Suurlahjoitus. Kuvassa Isabella pitelee sylissään 10-kuukautista Dasang Dolmoa, jonka perhe on saanut apua Pelastakaa Lapsilta maanjäristyksen jälkeen.

Suurlahjoittaminen

Suurlahjoittajat ovat yksityishenkilöitä, jotka lahjoittavat merkittävän summan työhömme ja auttavat meitä tekemään ratkaisevia muutoksia lasten elämään.

Lue suurlahjoittamisesta

Kuvassa tyttö pakolaisleirillä Jordaniassa

Perusta oma keräys

Perusta oma keräys, kunnioita läheisesi muistoa tai haasta kaverisi lahjoittamaan netissä. Tutustu lahjoittamisen eri vaihtoehtoihin ja tule mukaan auttamaan lapsia.

Tutustu keräysvaihtoehtoihin

Pieni lapsi ojentaa dinosauruslelua Pelastakaa Lasten vapaaehtoiselle

Tee yrityslahjoitus

Yritys voi valita lahjoituksen kohteeksi nimetyn hankkeemme tai toimintamme, akuutin humanitaarisen avustustyön nimetyssä kohteessa tai tehdä kriisien keskellä elävien lasten hyväksi joustavamman lahjoituksen Lasten hätäapurahastoon.

Lue lisää yrityslahjoittamisesta

Kuukausilahjoittaminen

Näin apusi menee perille

Kuukausilahjoittajana olet mukana pitämässä huolta lapsista ympäri maailmaa. Sinun tuellasi toimitamme lapsille hätäapua maailman haastavimpiin ja vaarallisimpiin paikkoihin, autamme kaikkein köyhimmissä maissa eläviä lapsia sekä tuemme kotimaan vähävaraisten perheiden lapsia. Lue, mitä saamme tuellasi aikaan.

Lahjoitustilit ja -puhelinnumerot

  • Kirjoita tilillepanon viestiksi ”Lahjoitus” tai lahjoituksesi tarkempi kohde kuten esimerkiksi ”Syyria” tai ”Jemen”
  • Nordea FI64 1017 3000 2107 27 (BIC: NDEAFIHH)
  • Osuuspankki FI16 5724 1120 0386 92 (BIC: OKOYFIHH)
  • Lahjoita lasten hätäapuun: Soita lahjoituspuhelimeen 0600 03365 (20,11 € + pvm)
  • Tue kotimaan köyhien perheiden lapsia ja nuoria: Soita lahjoituspuhelimeen 0600 03325 (20,11 € + pvm)
  • Tee kuukausilahjoitus tekstiviestillä: Tekstaa LAPSET numeroon 16499 (10 €/kk). Tekstiviestilahjoituksesi veloitetaan kuukausittain puhelinlaskullasi