Liity kuukausilahjoittajaksi. Kuvassa 11-vuotias Tamer, joka myy leluja perheensä elättämiseksi.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Auta hädänalaisia lapsia vuoden jokaisena päivänä. Liity Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajaksi.

  • 1. Lahjoitus
  • 2. Yhteystiedot
  • 3. Maksu

Lahjoita nyt

Liity nyt kuukausilahjoittajaksi – lapset tarvitsevat apuasi.

Valitse lahjoittaja
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Minimi 8 €
Valitse maksupäivä
Valitse maksupäivä

Lahjoitukseni tiedot:

  • Kertalahjoitus
  • Lahjoitan yksityishenkilönä
  • Lahjoitan yrityksenä

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Pelastakaa Lapset on yksi maailman suurimmista humanitaarista työtä tekevistä kansalaisjärjestöistä. Kuukausilahjoittajien ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti, kun kriisi iskee, ja pysymään lasten tukena niin pitkään, kuin he meitä tarvitsevat. Pystymme myös tekemään pitkäjänteistä työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Juuri nyt apua tarvitaan edelleen erityisesti Ukrainassa, jossa lapset elävät laajamittaisen sodan keskellä. Kotimaassa lapsiköyhyys uhkaa yhä useampaa lasta ja nuorta. Perheillä on pulaa jopa ruoasta. Jaamme ruokalahjakortteja talousahdinkoon ajautuneille perheille ja tarjoamme keskusteluapua nuorille Suomessa.

Työ ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea. Liity kuukausilahjoittajaksi jo tänään. Lahjoita nyt

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.

Autamme lapsia, kun kriisi iskee

Lahjoittajien avulla toimitamme hätäapua maailman haastavimpiin ja vaarallisimpiin paikkoihin, kuten Ukrainaan, Jemeniin ja Syyriaan. Tuellasi lapset ja perheet saavat ruokaa, puhdasta vettä, hygieniatarvikkeita, hätäsuojia ja lääkkeitä.
Punainen säästöpossu

Autamme maailman köyhimpiä lapsia

Varmistamme, että lapset saavat ruokaa ja terveydenhoitoa. Autamme lapsia pois lapsityöstä ja pääsemään kouluun, jotta he saisivat paremman tulevaisuuden. Avullasi suojelemme lapsia väkivallalta, hyväksikäytöltä ja lapsiavioliitoilta.

Autamme vähävaraisia lapsia kotimaassa

Tuellasi Pelastakaa Lapset auttaa vähävaraisia perheitä mm. jakamalla ruoka-apua sekä harrastus- ja oppimateriaalitukea. Tuemme perheitä myös tarjoamalla lapsille omia tukiperheitä, sporttikummeja ja tukihenkilöitä.
Kuukausilahjoittaminen

Näin apusi menee perille

Kuukausilahjoittajana olet mukana pitämässä huolta lapsista ympäri maailmaa. Sinun tuellasi toimitamme lapsille hätäapua maailman haastavimpiin ja vaarallisimpiin paikkoihin, autamme kaikkein köyhimmissä maissa eläviä lapsia sekä tuemme kotimaan vähävaraisten perheiden lapsia. Lue, mitä saamme tuellasi aikaan.

Kysymyksiä kuukausilahjoittamisesta?

Haluatko tehdä muutoksia omaan kuukausilahjoitukseesi tai saada tarkempia tietoja siitä, miten lahjoitusvaroja käytetään? Lue kuukausilahjoittamisen usein kysytyt kysymykset lahjoittajapalvelun sivuilta.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin