Perhekuntoutusyksikkö Tyrsky

Perhekuntoutusyksikkö Tyrsky

LastensuojelupalvelutPerhekuntoutus – Tyrsky

Yhteisöllisyyden ja yksilöllisyyden toimiva liitto

Perhekuntoutusyksikkö Tyrsky Espoossa on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaina oleville perheille, jotka tarvitsevat intensiivisen, yleensä 2-6 kuukautta kestävän, perhekuntoutusjakson. Perhe saa Tyrskyssä päivittäin tiivistä ja suunnitelmallista,  ympärivuorokautista, kuntouttavaa ohjausta ja tukea. Tavoitteena perhekuntoutuksella on saavuttaa hyvä arki perheen toimintarakenteita ja taitoja vahvistamalla.

Meillä on Tyrskyssä laajasti osaamista mm. monikulttuurisesta työskentelystä, neuropsykiatriasta, pari- ja perheterapiasta, toimintaterapiasta, yhteisöllisestä työskentelytavasta ja laajasti erilaisista työmenetelmistä. Hyödynnämme osaamistamme asiakasperheiden kanssa kuntoutusprosessin aikana,  perheen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tyrsky on kodikas ja lapsilähtöinen perhekuntoutusyksikkö, joka toimii Espoossa Vesirattaanmäellä sijaitsevassa juuri valmistuneessa rivitaloyhtiössä, luonnonkauniissa maisemissa sijainti.

Muutimme Vesirattaanmäelle 31.5.2022. Uuden  toimipaikan myötä toimintamme koki muutoksen, nyt käytössämme on viisi asuntoa. Jokaiselle kuntoutuksessa olevalle neljälle perheelle on omat asunnot sekä lisäksi käytössämme on asunto yhteisötilaksi ja toimistotiloiksi  lisätietoa.

Uutta!

Tarjoamme nyt kokemusasiantuntijan tapaamista vanhemmalle osana palveluamme.

Vapaat paikat

Kaksio vapautumassa 1.4.

Vapautuvista paikoista voit tiedustella: tiimin vastaava Elina Peltoniemi: 040 825 5997 tai johtaja Sami Köykkä: 050 433 1380.

Voit kysyä vapaista paikoistamme kriisitilanteessa  ympäri vuorokauden (24 h)  Tyrsky 050 433 1425

YHTEYSTIEDOT

Perhekuntoutusyksikkö Tyrsky
Vesirattaantie 4 C 13
02740 Espoo

Työntekijät: puh. 050 433 1425 / tyrsky@pelastakaalapset.fi / etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi

Tiimin vastaava Elina Peltoniemi p.040 825 5997 elina.peltoniemi@pelastakaalapset.fi

Yksikön johtaja Sami Köykkä puh. 050 433 1380, sami.koykka@pelastakaalapset.fi

Otamme harjoitteluun opiskelujen keski- ja loppuvaiheessa olevia ammattikorkeakouluopiskelijoita (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti), harjoittelukyselyt: tyrsky@pelastakaalapset.fi

Palvelu- ja aluetoimintomme on saanut sosiaali- ja terveyspalveluiden laatuohjelman SHQS-laaduntunnustuksen, joka kattaa koko Suomen sijaishuollon yksiköt, perhekuntoutuksen, adoptioneuvonnan, perhehoidon sekä tukiperhetoiminnan.

Ajankohtaista

Lue Tyrskyn kuulumiset täältä.