Tee lahjoitus lapsille

Voit auttaa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä osallistumalla joulukeräykseen tai tutustua muihin ajankohtaisiin keräyksiimme.

Tutustu työhömme ja lahjoita

Tyttö kaislikossa

Lahjoita joulukeräykseen

Pelastakaa Lasten joulukeräys kerää varoja kotimaan lasten hyväksi. Lahjoita ja auta vähävaraisia perheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Lahjoita joulukeräykseen

Auta Gazan lapsia

Gazan lapset elävät painajaisen keskellä. Ruoka ja puhdas vesi ovat loppumassa. Yli miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Sinä voit auttaa – osallistu Gazan hätäapukeräykseen.

Lahjoita nyt
Kuvakooste Pelastakaa Lasten lahjoittajien tuella apua saaneista lapsista eri puolilta maailmaa.

Apua sinne, missä hätä on suurin

Pelastakaa Lapset on yksi maailman suurimmista humanitaarista työtä tekevistä kansalaisjärjestöistä. Avullasi reagoimme nopeasti, kun kriisi iskee.

Lahjoita hätäapua
Kuvassa isoäiti ja lapsi Ukrainassa

Apua Ukrainan lapsille

Ukrainan lapset elävät jatkuvassa pelossa ja epävarmuudessa. Heitä uhkaavat haavoittuminen ja sodan traumat. Moni lapsi on joutunut pakenemaan kotoaan ja he elävät nyt pakolaisina naapurimaissa tai maan sisällä.

Lahjoita Ukrainaan
Kuvassa hoidetaan pientä, aliravittua lasta.

Apua nälkäkriisistä kärsiville lapsille

Juuri nyt aliravittujen lasten määrä kasvaa ympäri maailmaa. Globaali hintojen nousu, luonnonkatastrofit ja sodat pahentavat nälkäkriisiä. Erityisen vaarallista aliravitsemus on alle 5-vuotiaille lapsille.

Lahjoita apua lapsille
Lapsia tulvien koettelemassa telttakylässä Syyriassa

Apua Syyrian lapsille

Syyrian lapset ovat eläneet sodan keskellä yli kymmenen vuotta. Miljoonat lapset ovat joutuneet jättämään kotinsa ja etsimään turvaa leireiltä.

Lahjoita Syyriaan

Apua Sudanin lapsille

Konfliktien, kuivuuden, kulkutautien ja köyhyyden takia kolmannes Sudanin väestöstä on humanitaarisen avun tai suojelun tarpeessa. Noin puoli miljoonaa lasta kärsii akuutista aliravitsemuksesta.

Auta Sudanin lapsia

Apua Jemenin lapsille

Jemenissä on käynnissä yksi maailman pahimmista humanitaarisista kriiseistä. Maa on nälänhädän partaalla.

Lahjoita hätäapua Jemeniin
Osta aineeton lahja Toivekaupasta
Aineeton lahja

Hanki aineeton lahja uudistuneesta Toivekaupasta

Pelastakaa Lasten aineettomilla lahjoilla voit antaa toivoa ja tulevaisuutta lapsille. Katso lahjavalikoima Toivekaupasta ja anna lahja, joka todella merkitsee jotain.

Tarina

”Peitimme lasten silmät, jotta he eivät näkisi ruumiita”

Äiti letittää 8-vuotiaan tyttärensä hiuksia. Sodan alettua niihin on ilmestynyt harmaata. Kyyneleet vierivät äidin poskille, mutta hän on hiljaa. Tytär on kokenut hirvittäviä asioita, eikä äiti halua lisätä hänen suruaan.