Testamenttilahjoitus

 

Hymyjä tuleville sukupolville

Testamenttilahjoittajat auttavat lapsia kotimaassa ja maailmalla siellä, missä hätä on suurin.

Joka vuosi Pelastakaa Lapset saa testamenttilahjoituksia henkilöiltä, jotka ovat testamentanneet omaisuuttaan lasten auttamiseen. Osa heistä on lahjoittanut koko jäämistönsä, osa jonkin rahasumman ja osa esimerkiksi taulun, koruja, arvopapereita, asunto-osakkeen tai kiinteistön.

Testamentin kirjoittaminen on yksi merkityksellisimmistä päätöksistä, joita ihminen elämässään tekee. Meille on suuri kunnia viedä eteenpäin testamentin tehneen viimeistä tahtoa. Teemme sen suurella kiitollisuudella tietäen, että testamentin avulla moni lapsi saa paremman huomisen.

Pelastakaa Lasten saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan lasten ja lapsiperheiden auttamiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Pelastakaa Lapset ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- eikä lahjaveroa. Halutessasi voit kohdentaa testamenttisi juuri sinulle tärkeään avustustyöhömme kotimaassa tai maailmalla.

Lämmin kiitos, että sydämessäsi on tilaa lapsille ja harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä hädänalaisten lasten hyväksi.

 

Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta:

Sanna Kuusisto
viestinnän ja varainhankinnan johtaja
puh. 045 104 6633
sanna.kuusisto@pelastakaalapset.fi

Kyllä, haluan tilata testamenttiesitteen.

  • Täyttämällä lomakkeen hyväksyn, että yhteystietoni tallennetaan ja käsitellään Pelastakaa Lasten markkinointirekisterissä.

Muista testamenttia tehdessäsi

Lue muistilista testamentin laadintaan

Testamentin tehneet kertovat

Lue Liisan ja Kallen tarina