Testamenttilahjoituksella lapsille hyvä huominen

Lahjoittajien tuen turvin Pelastakaa Lapset auttaa kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä lahjoittajien kanssa suojelemme hädänalaisia lapsia ja annamme heille paremman elämän.

Joka vuosi Pelastakaa Lapset saa testamenttilahjoituksia henkilöiltä, jotka ovat testamentanneet omaisuuttaan lasten auttamiseen. Osa heistä on lahjoittanut koko jäämistönsä, osa jonkin rahasumman ja osa esimerkiksi taulun, koruja, arvopapereita, asunto-osakkeen tai kiinteistön.

Testamentin kirjoittaminen on yksi merkityksellisimmistä päätöksistä, joita ihminen elämässään tekee. Meille on suuri kunnia viedä eteenpäin testamentin tehneen viimeistä tahtoa. Teemme sen suurella kiitollisuudella tietäen, että testamentin avulla moni lapsi saa paremman huomisen.

Pelastakaa Lasten saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan lasten ja lapsiperheiden auttamiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Pelastakaa Lapset ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- eikä lahjaveroa.

Halutessasi voit kohdentaa testamenttisi juuri sinulle tärkeään avustustyöhömme kotimaassa tai maailmalla.

Työtä lasten puolesta jo yli 95 vuotta

Pelastakaa Lapset on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalais- ja lastensuojelujärjestö. Tasavallan presidentin puoliso Ester Ståhlberg perusti järjestömme vuonna 1922 hankkimaan kasvatuskoteja sotaorvoille.

Ester Ståhlberg halusi turvata jokaiselle lapselle oikeuden kasvaa hyvässä kodissa. Lahjoittajien tuella jatkamme tätä tehtävää vielä tänäkin päivänä.

Suuri osa työstämme tapahtuu kotimaassa, mutta osana kansainvälistä Save the Children -järjestöä annamme maailman lapsille toivoa, tukea ja turvaa yli sadassa maassa.

Lämmin kiitos, että sydämessäsi on tilaa lapsille ja harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä hädänalaisten lasten hyväksi.

Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta saat soittamalla
Sari Mellerille numeroon 010 843 5215 tai 010 843 5000 (vaihde).

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen
lahjoittajapalvelu@pelastakaalapset.fi