Tähdet, tähdet -artistit ryhmäkuvassa

Tähdet, tähdet -kilpailijat mukana tukemassa lapsia

Äitienpäivänä 12.5. Tähdet, tähdet -jaksossa nähdään tarinoita äidinrakkaudesta sekä avun merkityksestä lapsille maailman pahimmissa paikoissa. 

Äitienpäivän kunniaksi Tähdet, tähdet -kilpailijat tekevät hyvää Pelastakaa Lasten kanssa. Sunnuntaina klo 19.30 Nelosella esitettävän jakson teema on rakkaus ja erityisesti äidinrakkaus maailman pahimmissa paikoissa. 

”Lapset on viattomia sodan kauheuteen. Siksi meidän täytyy auttaa”, kilpailuun osallistuva, näyttelijä Riku Nieminen sanoo.

Silmät eivät pysy kuivina, kun kilpailijat saavat henkilökohtaiset videoterveiset eri puolilta maailmaa. Yksi illan koskettavimmista hetkistä nähdään, kun Alina kertoo, minkälaista on olla äiti Ukrainassa. 

”Haluan kiittää ihmisiä, jotka tukevat Ukrainaa ja lapsiamme”, Alina sanoo haastattelussa. ”He näyttävät esimerkkiä ja tuovat toivoa, jotta lapset ja perheet Ukrainassa voivat mennä eteenpäin tietäen, että suomalaiset eivät ole jättäneet meitä vaan tukevat meitä näinä vaikeina aikoina.” 

Alinalla on kaksi tytärtä, joita hän pyrkii suojelemaan mahdollisimman paljon sodan vaikutuksilta. 

Lisäksi jaksossa nähdään, mikä merkitys lahjoittajien avulla on lapsille Syyriassa, Afganistanissa, Bangladeshissa ja Somalimaassa. 

”Haluaisin antaa jokaiselle äidille sen lahjan, että heidän lapsensa saisi elää turvassa”, ohjelman juontaja Susanna Laine kommentoi. 

Teeman mukaisesti kilpailijat esittävät jaksossa kauneimpia rakkauslauluja jousikvartetin säestäessä.  

”Nyt on tulossa ihania rakkauslauluja. Meillä on upeat tähdet, jotka tekevät upeita tulkintoja”, Laine sanoo.   

Samalla kilpailu kiristyy, ja yksi kilpailijoista tippuu illan päätteeksi. 

Jaksossa ovat mukana näyttelijä Riku Nieminen, Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen, vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen, Kwan-yhtyeen laulaja Tidjân Ba, rap-artisti Paleface, mentalisti Noora Karma ja näyttelijä Malla Malmivaara

Koe nämä koskettavat hetket ja paljon muuta katsomalla Pelastakaa Lasten Tähdet, tähdet -jakso sunnuntaina 12.5. klo 19.30.  

Voit katsoa jakson myös Ruudusta tai uusintana seuraavina ajankohtina: 

  • maanantaina 13.5. klo 18 Nelonen 
  • keskiviikkona 15.5. klo 22.05 Liv 
  • torstaina 16.5. klo 21.00 Liv 
Kun pahaa tapahtuu, tarvitaan hyvyyttä. Auta lapsia konflikteissa ja lahjoita

Auta lapsia sotien keskellä

Juuri nyt lapsia vammautuu ja kuolee sodissa ja konflikteissa enemmän kuin vuosikymmeniin. Liittymällä kuukausilahjoittajaksi autat lapsia maailman pahimmissa paikoissa vuoden jokaisena päivänä.