Tietoa jäsenyydestä

Jäsenenämme olet osa maailmanlaajuista Pelastakaa Lapset -järjestöä, joka toimii aktiivisesti yli sadassa maassa lapsen oikeuksien puolesta. Suomessa toimii 73 Pelastakaa Lasten paikallisyhdistystä, jotka edistävät paikallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia mm. tukemalla opiskelua ja harrastamista sekä järjestämällä tapahtumia ja toimintaa lapsille ja perheille.

Voit liittyä valintasi mukaan haluamaasi paikallisyhdistykseen. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään tiettyyn toimintaan mutta halutessasi voit osallistua monin eri tavoin. Jäsenenä voit olla mukana vaikuttamassa yhdistyksesi toimintaan sekä oman kuntasi lasten ja nuorten hyvinvointiin. Voit myös tehdä vapaaehtoistyötä omassa paikallisyhdistyksessäsi. Lisäksi jäsenillä on ylin päätösvalta Pelastakaa Lapset -liiton hallinnossa.

Jäsenille lähetetään sähköpostiin valtakunnallinen jäsenkirje 4-6 kertaa vuodessa ja Pelastakaa Lapset –lehti postitetaan neljästi vuodessa. Lisäksi paikallisyhdistykset lähettävät alueellista ajankohtaistietoa omille jäsenilleen. Seuraa oman paikallisyhdistyksesi viestintää somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Jo maksamalla jäsenmaksun olet mukana pelastamassa lapsia lähellä ja kaukana. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Liittyessäsi nettilomakkeen välityksellä maksat samalla myös ensimmäisen jäsenmaksusi. Jatkossa saat vuosittain jäsenmaksulaskun postissa. Jokaisella paikallisyhdistyksellä on oma jäsenmaksunsa (20-35 e). Alle 29-vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseneksi, joiden jäsenmaksu on pienempi.

Kerrothan liittymislomakkeella sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja ottamaan sinuun tarvittaessa yhteyttä jäsenasioiden osalta. Voit liittyä jäseneksi myös ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme sähköpostitse: jasenpalvelu@pelastakaalapset.fi tai soittamalla p. 010 843 5000.

Nuorisojäseneksi liittyvän alle 29-vuotiaan tulee ilmoittaa syntymävuotensa, koska nuorisojäsenestä tulee automaattisesti varsinainen jäsen samana vuonna kun hän täyttää 29 vuotta.

Liity jäseneksi

Jäsentietoja käsitellään Pelastakaa Lasten jäsenrekisterissä. Lisätietoja tietosuojaselosteessa: Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Miksi jäseneksi?

5 hyvää syytä liittyä jäseneksi

Jäsenemme kertovat:

”On ihana tunne tehdä joku lapsi tai koko perhe pienellä avulla onnelliseksi.”

”Asiat, joita paikallisesti teemme, ovat perheille äärettömän tärkeitä. Järjestön monipuolinen työ innostaa aina uudestaan. Toimiminen toisten kanssa on voimaannuttavaa ja hauskaa.”

”Voimme olla omalta osaltamme viemässä tärkeää asiaa eteenpäin ja nähdä toimintamme merkityksen lapsille ja perheille.”

”Lasten ihmisoikeudet innoittaa ja innostaa.”

”Yksi tärkeä on myös, että saa toimia samanhenkisten ihmisten kanssa.”

Lisätietoa: Usein kysyttyä – kysymyksiä ja vastauksia jäsenyydestä

Liity jäseneksi

Yhteydenotto jäsenpalveluun

Voit ottaa kaikissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä yhteyttä jäsenpalveluumme joko oheisella yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jasenpalvelu@pelastakaalapset.fi.