• 1. Lahjoitus
  • 2. Yhteystiedot
  • 3. Maksu

Lahjoita nyt

Osallistu Gazan hätäapukeräykseen.

Kuukausilahjoittajana autat lapsia kriiseissä vuoden jokaisena päivänä.

Valitse lahjoittaja
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Minimi 1 €
Valitse lahjoitussumma
Minimi 8 €
Valitse maksupäivä
Valitse maksupäivä

Yhteystiedot

Täytäthän ainakin nämä *

Maksa Paytrailin kautta turvallisesti joko kortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Lahjoituksesi käsitellään tietoturvallisesti

Lahjoitukseni tiedot:

  • Kertalahjoitus
  • Lahjoitan yksityishenkilönä
  • Lahjoitan yrityksenä

Nälänhätä uhkaa lapsia Gazassa. Monet perheet elävät heinällä ja karjarehulla.

“Näen poikani kuolevan enkä voi tehdä mitään.”

-Äiti, jonka 1-vuotias poika kärsii vakavasta aliravitsemuksesta ja on hengityskoneessa teho-osastolla.  

Lahjoittamalla autat Gazan lapsia selviytymään. Avullasi jaamme perheille ruokaa ja puhdasta vettä. Lisäksi tuet klinikoita, joissa lapset saavat terveydenhoitoa.

Kun nälänhätä julistetaan, on jo liian myöhäistä. Apuasi tarvitaan nyt. Lahjoita. 

Esimerkiksi 80 eurolla voit lahjoittaa perheelle ruokapaketin, joka sisältää muun muassa säilykkeitä. 

Lahjoita nyt tai tee lahjoitus MobilePaylla numeroon 17705.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön Gazassa ja lähialueilla, jonne Gazasta paetaan.

Kuukausilahjoitukset käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.

Autamme Gazassa

Avustustyöntekijämme tekevät kaikkensa toimittaakseen lisäapua lapsille ja perheille Gazassa. Tähän mennessä apumme on tavoittanut yli 779 000 ihmistä Gazassa.

Laajennamme avustustoimintaamme Gazassa jatkuvasti sitä mukaa, kun olosuhteet sallivat. Vaadimme, että Gazan saarto on purettava ja humanitaariselle avulle on varmistettava esteetön pääsy koko alueella.

Tulitauko. Nyt.

Pelastakaa Lasten kätilö ja vastasyntynyt

Tee yrityslahjoitus

Yritysten apu on tärkeää – tee lahjoitus Gazan hätäapukeräykseen ja auta lapsia konfliktin keskellä.  Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellesi laskun. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Gaza”.

Emme tee yritysyhteistyötä tai ota vastaan lahjoituksia ase-, tupakka-, aikuisviihdeteollisuuden-, fossiilisten energialähteiden-* tai kansainvälistä äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodia (”The Code”) rikkovilta äidinmaidonkorvikealan yrityksiltä. Pyydämme näiden toimialojen yrityksiä pidättäytymään kaikesta yhteistyöstä ja lahjoittamisesta järjestöllemme.

Noudatamme tiukkaa riskikartoitusperiaatetta yritysyhteistöissä koskien seuraavia aloja: uhkapelit, alkoholi, ydinvoima, lapsille markkinoitu pikaruoka ja virvoitusjuomat, lääkkeet, yksityiset turvallisuuspalvelut, luonnonvaroihin kajoaminen sekä äidinmaidonkorvikkeet ja -pullovalmistajat (ne yritykset, joista ei ole näyttöä alan säännöstön ”The Code” rikkomisesta). Pyydämme näiden toimialojen yrityksiltä yhteydenottoa yritysyhteistyön aloittamisen kartoittamiseksi, toimintamme tukeminen kertalahjoituksella on mahdollista.

*Poikkeuksena yritykset, jotka ovat todistettavasti sitoutuneet lyhyen, keskipitkän sekä pitkän aikavälin 1,5 asteen päästötavoitteeseen.

Voit lahjoittaa myös

MobilePaylla

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 17705.

Tee Suurlahjoitus. Kuvassa Isabella pitelee sylissään 10-kuukautista Dasang Dolmoa, jonka perhe on saanut apua Pelastakaa Lapsilta maanjäristyksen jälkeen.

Tee suurlahjoitus

Jos harkitset suurlahjoituksen tekoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tee suurlahjoitus

Ajankohtaista

Uutiset 15.5.2024

Gazassa siirtymään joutuneet perheet kertovat kokevansa hidasta kuolemaa

Gazan kaistaleella monet perheet ovat joutuneet pakenemaan jo viidettä kertaa viimeisten seitsemän kuukauden aikana. Samalla kun pakenevat yrittävät huolehtia ikääntyneistä perheenjäsenistään sekä loukkaantuneista lapsistaan, Israelin joukot ovat kaistaleen pohjoisissa ja eteläisissä osissa antaneet väestölle uusia käskyjä siirtymisestä.

Uutiset 6.5.2024

Rafahin evakuointikäskyllä voi olla hengenvaarallisia seurauksia lapsille

Sadat tuhannet joutuvat pakenemaan ja hätäavun saaminen alueelle vaikeutuu entisestään Israelin armeijan tänään antaman evakuointikäskyn seurauksena. Rafah on ollut perheille viimeinen pakopaikka. Lähestyvän maahyökkäyksen myötä aikaikkuna lasten suojelulle alkaa sulkeutua, Pelastakaa Lapset varoittaa.  

Kuva raunioista ja tuhosta Gazassa
Uutiset 4.4.2024

Humanitaariset järjestöt: Rafahin hätäapu on luhistumassa – valtioiden ryhdyttävä välittömiin toimiin

Aika käy vähiin siviilien suojelemiseksi ja hirmutekojen estämiseksi Gazan Rafahissa, koska Israel ei noudata YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa, varoittavat humanitaariset ja ihmisoikeusjärjestöt vetoomuksessaan.

Ota yhteyttä