• 1. Lahjoitus
  • 2. Yhteystiedot
  • 3. Maksu

Lahjoita nyt

Osallistu Gazan hätäapukeräykseen.

Kuukausilahjoittajana autat lapsia kriiseissä vuoden jokaisena päivänä.

Valitse lahjoittaja
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Minimi 1 €
Valitse lahjoitussumma
Minimi 8 €
Valitse maksupäivä
Valitse maksupäivä

Yhteystiedot

Täytäthän ainakin nämä *

Maksa Paytrailin kautta turvallisesti joko kortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Lahjoituksesi käsitellään tietoturvallisesti

Lahjoitukseni tiedot:

  • Kertalahjoitus
  • Lahjoitan yksityishenkilönä
  • Lahjoitan yrityksenä

Gazan lapset elävät painajaisen keskellä. Ruoka ja puhdas vesi ovat loppumassa. Yli miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Lapset ovat kauhun vallassa.

“Kuulemme jatkuvasti pommitusten äänen ja mietimme, mistä saamme ruokaa. Sanat eivät riitä kuvailemaan, mitä käymme läpi.”

16-vuotias Lina*

Lahjoita ja auta lapsia Gazan kriisissä. Avullasi voimme:

  • jakaa perheille ruokaa, vettä, talvivaatteita ja peittoja
  • tarjota psykososiaalista tukea lapsille
  • toimittaa terveydenhoitoa ja lääkeitä lapsille
  • auttaa lapsia selviytymään maissa, joihin he pakenevat

80 eurolla voit lahjoittaa perheelle ruokapaketin, joka sisältää muun muassa säilykkeitä.

Lahjoita nyt

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön Gazassa ja lähialueilla, jonne Gazasta paetaan.

Kuukausilahjoitukset käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.

*Lapsen nimi on muutettu yksityisyyden suojelemiseksi

Lasten lelu Gazan pommitetuissa raunioissa.

Tee yrityslahjoitus

Yritysten apu on tärkeää – tee lahjoitus Gazan hätäapukeräykseen ja auta lapsia konfliktin keskellä.  Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellesi laskun. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Gaza”.

Emme tee yritysyhteistyötä tai ota vastaan lahjoituksia ase-, tupakka-, aikuisviihdeteollisuuden-, fossiilisten energialähteiden-* tai kansainvälistä äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodia (”The Code”) rikkovilta äidinmaidonkorvikealan yrityksiltä. Pyydämme näiden toimialojen yrityksiä pidättäytymään kaikesta yhteistyöstä ja lahjoittamisesta järjestöllemme.

Noudatamme tiukkaa riskikartoitusperiaatetta yritysyhteistöissä koskien seuraavia aloja: uhkapelit, alkoholi, ydinvoima, lapsille markkinoitu pikaruoka ja virvoitusjuomat, lääkkeet, yksityiset turvallisuuspalvelut, luonnonvaroihin kajoaminen sekä äidinmaidonkorvikkeet ja -pullovalmistajat (ne yritykset, joista ei ole näyttöä alan säännöstön ”The Code” rikkomisesta). Pyydämme näiden toimialojen yrityksiltä yhteydenottoa yritysyhteistyön aloittamisen kartoittamiseksi, toimintamme tukeminen kertalahjoituksella on mahdollista.

*Poikkeuksena yritykset, jotka ovat todistettavasti sitoutuneet lyhyen, keskipitkän sekä pitkän aikavälin 1,5 asteen päästötavoitteeseen.

Voit lahjoittaa myös

MobilePaylla

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 17705.

Tee Suurlahjoitus. Kuvassa Isabella pitelee sylissään 10-kuukautista Dasang Dolmoa, jonka perhe on saanut apua Pelastakaa Lapsilta maanjäristyksen jälkeen.

Tee suurlahjoitus

Jos harkitset suurlahjoituksen tekoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tee suurlahjoitus

Ajankohtaista

Uutiset 24.1.2024

16 johtavaa humanitaarista ja ihmisoikeusjärjestöä vaatii lopettamaan aseiden viennin Israelille ja palestiinalaisille aseellisille ryhmille  

Kaikille YK:n jäsenvaltioille suunnattu avoin vetoomus vaatii valtioita lopettamaan Gazan kriisin ruokkimisen ja estämään humanitaarisen katastrofin paheneminen ja lisäuhrit.  

Uutiset 22.12.2023

Gazassa 12 000 lasta päivittäin siirtynyt pakon edessä – uusia evakuointikäskyjä annettu

Gazassa noin 893 000 lasta on joutunut siirtymään asuinsijoiltaan. Täten keskimäärin lähes 12 000 lasta päivässä on joutunut pakenemaan siitä lähtien kuin Israelin sotilasoperaatio käynnistettiin 7. lokakuuta Israeliin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen.

Uutiset 4.12.2023

”Ei paikkaa minne mennä” – Yli miljoona lasta Gazassa kuolemanvaarassa

Yli miljoona lasta, eli käytännössä Gazan kaistaleen koko lapsiväestö on loukussa ilman pääsyä turvaan. Israelin joukkojen maaoperaatiot käynnistyivät sunnuntaina Khan Younisissa, jonne siviiliväestöä oli aiemmin kehotettu siirtymään oman turvallisuutensa vuoksi.

Ota yhteyttä