Yrityksille

Yrityksille

Tervetuloa mukaan rakentamaan parempaa maailmaa lapsille!

Haluatko olla mukana varmistamassa lapsen oikeuksien toteutumisen Suomessa ja maailmalla?

Yrityksillä on mahdollisuus olla merkittävä muutoksentekijä työssä kestävämmän ja oikeudenmukaisemman tulevaisuuden puolesta. Yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa varmistat, että lasten asema ja hyvinvointi otetaan huomioon kaikessa liiketoiminnassa.

Toimimalla yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa yrityksenne voi  

Kantaa sosiaalista vastuuta

Motivoida ja innostaa työntekijöitä 

Vahvistaa samalla yritysmielikuvaa

Pelastakaa Lapset tarjoaa yrityksille monimuotoisia tapoja yhteistyöhön. Räätälöimme yritykselle tarvittavat välineet konkreettiseen vastuunkantamiseen ja toimimme yhdessä yrityksen kanssa parantaaksemme maailman lasten tulevaisuutta. Toimimme yhteistyössä  erikokoisten ja eri aloilla toimivien yritysten kanssa. Etsimme vastuullisia yhteistyökumppaneita, jotka haluavat toimia kotimaan ja maailman lasten hyväksi. Yritykset voivat tukea Pelastakaa Lasten toimintaa joko lahjoittamalla ja tukemalla hankkeitamme tai tarjoamalla omaa liiketoimintaosaamistaan erilaisissa projekteissa ja hankkeissa yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa. 

Yrityksillä on merkittävä rooli YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals, SDGs, Global Goals) ja lapsen oikeuksien saavuttamisessa.

Uusien vuonna 2016 voimaan astuneiden tavoitteiden tarkoituksena on vuoteen 2030 mennessä poistaa äärimmäinen köyhyys, edistää tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta sekä suojella maapallon kantokykyä. Pelastakaa Lapset on sitoutunut kaikessa toiminnassaan edistämään tavoitteiden toteutumista ja haluaa yritysyhteistyöllä edistää tavoitteita etenkin lapsen oikeuksia varmistavalta kannalta.

Haluaako yrityksesi lähteä rakentamaan yhteistyötä kanssamme?

Lue lisää eri tukemisen muodoista

Yhteistyökumppanimme

Ehdota yhteistyötä

Liiketoimintaa ohjaavat lapsenoikeusperiaatteet 

Alla voit tutustua ajankohtaisiin keräyksiimme.

Ota yhteyttä!

Sähköpostilla

lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi

Johanna Mäkelä

Yritysyhteistyön tiiminvetäjä

+358 40 529 4475

Camilla Ekholm

Manager, Global Corporate Partnerships

+358 40 721 8345

Yhteistyökumppanit

Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyökumppanit

Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyökumppanit yritysten logoilla esitettynä

Save the Children International global corporate partners

Emme tee yritysyhteistyötä tai ota vastaan lahjoituksia ase-, tupakka-, aikuisviihdeteollisuuden tai fossiilisten energialähteiden* yrityksiltä, emmekä yrityksiltä, jotka toimivat äidinmaidonkorvikkeiden parissa rikkoen kansainvälistä äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodia (”The Code”). Lisäksi noudatamme erityisen tiukkaa riskikartoitusperiaatetta koskien seuraavia aloja: uhkapelit, alkoholi, ydinvoima, lapsille markkinoitu pikaruoka ja virvoitusjuomat, lääkkeet, yksityiset turvallisuuspalvelut, luonnonvaroihin kajoaminen sekä äidinmaidonkorvikkeet ja -pullovalmistajat (ne yritykset, joista ei ole näyttöä alan säännöstön ”The Code” rikkomisesta). Pyydämme, että edellä mainittujen alojen yritykset eivät tee lahjoitusta tällä lomakkeella tai tilillepanona, vaan ottavat yhteyttä: lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi

*Poikkeuksena voidaan harkita yrityksiä, jotka ovat todistettavasti sitoutuneet lyhyen, keskipitkän sekä pitkän aikavälin 1,5 asteen päästötavoitteeseen.