SUURLAHJOITTAJA LAITTAA HYVÄN KIERTÄMÄÄN

Suurlahjoittajat ovat tavallisia ihmisiä, joiden lahjoitusten avulla Pelastakaa Lapset saavat pitkäaikaisia tuloksia aikaan. Suurlahjoittajien lahjoituskohteet vaihtelevat merkittävästä lahjoituksesta Lasten hätäapurahastoon tai henkilökohtaiseen hankkeeseen joko Suomessa tai ulkomailla.  Halutessaan suurlahjoittaja saa säännöllisen raportin avun kohteesta asiantuntijoiltamme. Myös vierailut tuen kohteeseen on hyvä tapa nähdä omin silmin avun perille meno. Suurlahjoitus voi olla kertaluonteinen tai useammasta erästä koostuva summa joka on vuodessa vähintään 10 000 €.

Mihin voi lahjoittaa?

Suurlahjoittaja voi kohdistaa avun tärkeään ehkäisevään apuun lapsille kuten tukihenkilö- tai tukiperhetyöhön. Eväitä Elämälle –ohjelman kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria oppikirja- ja harrastustuella.

Maailman humanitäärisissä kriiseissä Pelastakaa Lasten työntekijät ovat ensimmäisenä paikalla ja viimeisten joukossa kun on lähdön aika. Lahjoittajien avulla tavoitamme lapsia ympäri maailmaa, lapset Naantalista Nepaliin ja Kuopiosta Kongoon. Maailmalla suojelemme lapsia lapsityöltä, lapsikaupalta ja lapsiavioliitoilta. Lahjoittajien avulla suojelemme lapsia huonolta kohtelulta, väkivallalta ja hyväksikäytöltä. Teemme työtä, että jokaisella lapsella on oikeus elää, suojeluun ja oikeus osallistua itseään koskeviin päätöksiin. Tämä vuosikymmeniä jatkunut työmme on mahdollista vain pitkäaikaisten tukijoittemme avulla.

Kiitos kuuluu tukijoillemme

Olemme syvästi kiitollisia suurlahjoittajillemme jotka kulkevat rinnallamme. Lahjoitusten avulla olemme muuttaneet tuhansien lapsien elämän jotka aikuisiksi kasvettuaan ovat saaneet mallin toisen auttamisesta. Hyvän kierre alkaa sinusta ja jatkaa kulkuaan autetuissa lapsissa.

Ota yhteyttä – annamme mielellämme lisätietoa työstämme.

Sanna Kuusisto
viestinnän ja varainhankinnan johtaja
puh. 045 104 6633
sanna.kuusisto@pelastakaalapset.fi