Face-to-face varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kaduilla ja kauppakeskuksissa. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään valtakunnallisesti. Yhteistyökumppaninamme toimii Livering oy (www.livering.fi), joka vastaa Pelastakaa Lasten ständivarainhankinnasta.

Viikon 39 ständipaikat:

Maanantai 26.9. KCM Nokia
Maanantai 26.9 KCM Kotka
Maanantai 26.9 S-Market Otalampi
Tiistai 27.9 SM Hämeenkyrö
Tiistai 27.9 KCM Nummela
Keskiviikko 28.9 KSM Kaukajärvi
Keskiviikko 28.9 S-Market Näsi (Porvoo)
Torstai 29.9 S-Market Kevätkumpu (Porvoo)
Torstai 29.9 Prisma Lielahti (Tampere)
Perjantai 30.9 KSM Nurmijärvi
Perjantai 30.9 S Market Karkkila
Perjantai 30.9 KCM Linnainmaa (Tampere)

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Tunnistat varainhankkijamme työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja: Sonja Kopponen, puh.  050 433 1284 tai sonja.kopponen@pelastakaalapset.fi