Face-to-face varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kaduilla, ovilla ja kauppakeskuksissa. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään valtakunnallisesti. Yhteistyökumppaninamme toimivat Livering oy (www.livering.fi), joka vastaa Pelastakaa Lasten ständivarainhankinnasta sekä Pisara Meressä Oy, joka vastaa ovelta ovelle varainhankinnasta.

Viikon 6 ständipaikat:

6.2. K-Supermarket Soukka,  K-Supermarket Löytis

7.2. K-Supermarket Hyrrä, Prisma Kaleva

8.2. K-Citymarket Mäntsälä, S-Market Ylöjärvi

2.2. Prisma Kirkkonummi, Prisma Lielahti

9.2. K-Supermarket Kumela, S-Market Pendolino

10.2. Uusimaa, Prisma Lielahti

11.2. Tampere

Viikon 6 ovialueet:

Tampere, Lempäälä, Nokia, Sastamala ja Imatran seutu.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Tunnistat varainhankkijamme työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja: Sonja Kopponen, puh.  050 433 1284 tai sonja.kopponen@pelastakaalapset.fi