Face-to-face varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kaduilla ja kauppakeskuksissa. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä ajoittain myös muualla Suomessa. Yhteistyökumppaninamme toimii Livering oy (www.livering.fi), joka vastaa Pelastakaa Lasten ständivarainhankinnasta.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Tunnistat varainhankkijat työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi, mutta heillä on työvuorossa aina mukana työkaveri, joka puhuu suomea ja joka tulee tarvittaessa kaveriksi, jos yhteistä kieltä ei löydy.

Varainhankkijamme huolehtivat korona-aikana sekä omasta että muiden terveydestä käyttämällä kasvomaskeja viranomaissuositusten mukaisesti, noudattamalla työssään hyvää käsihygieniaa sekä pitämällä 1,5 metrin turvaväliä kohdatessaan ihmisiä kadulla ja esittelypisteillä. Esittelypisteitä ja muita työvälineitä puhdistetaan myös tehostetusti. Meidän varainhankkijoitamme voit lähestyä turvallisin mielin!

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja: Sonja Kopponen, puh.  050 433 1284 tai sonja.kopponen@pelastakaalapset.fi