Face-to-face varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kauppakeskuksissa, kaduilla ja kotiovilla. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään valtakunnallisesti. Yhteistyökumppaninamme toimivat ständivarainhankinnasta vastaava Livering oy (www.livering.fi) sekä Pisara Meressä Oy, joka vastaa ovelta ovelle varainhankinnasta.

Viikon 23 ständipaikat:

5.6. S-Market Idänpää

6.6. K-Supermarket Martsari, K-Citymarket Riihimäki

7.6. Kauppakeskus Karisma, K-Market Nöykkiö

8.6. K-Market Rekola, S-Market Nikkilä

9.6. K-Market Paavola, K-Supermarket Hanko

Viikon 23 ovialueet:

Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Pirkkala, Ikaalinen, Jämsä, Hattula, Hyvinkää ja Imatran seutu.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Tunnistat varainhankkijamme työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat maailman ja kotimaan lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti vähävaraisten perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja: Sonja Kopponen, puh.  050 433 1284 tai sonja.kopponen@pelastakaalapset.fi