Anna aineeton ja eettinen lahja

Ilahduta ystävääsi lahjalla, joka voi muuttaa apua tarvitsevan lapsen elämän

Tutustu lahjoihin

Toivekaupan aineeton lahja tuo ystävällesi hyvän mielen ja toteuttaa apua tarvitsevan lapsen hartaimman toiveen. Tee lahjoitus ja valitse sähköinen kortti tai postikortti. Saat sähköisen kortin heti sähköpostiisi, postikortin lähetämme sinulle viikon sisällä tilauksesta. Sinä annat kortin ystävällesi, me viemme avun perille lapsille. ❤

Ajankohtaista juuri nyt

Selaa lahjoja teemoittain

"Oppikirjatuki muutti koko elämäni"

Kiitos aineettomien lahjojen, Meri-Tuuli sai apua. Oppikirjatuki auttoi hänet pois köyhyydestä.

Lue Meri-Tuulin tarina

Miten Toivekauppa toimii?

ohjekuva

1. Valitse aineeton lahja ja maksa se verkkopankissasi.

ohjekuva

2. Valitse sähköinen tai postitettava kortti ja toimita se ystävällesi.

ohjekuva

3. Me viemme avun perille lapsille.

Lahjoituksellasi autetaan lapsia lahjassa mainitussa kohteessa. Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823 myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Miten Toivekaupan lahjat auttavat?

Ilman lahjoittajien tukea työmme ei olisi mahdollista. Hankkimalla Toivekaupan lahjan autat lapsia kotimaassa ja maailmalla, myös katastrofi- ja konfliktialueilla. Yhdessä lahjoittajien kanssa autamme kotimaassa esimerkiksi vähävaraisia lapsiperheitä ja perheitä, joissa vanhempien jaksaminen on koetuksella. Maailmalla annamme lapsille toivoa ja turvaa, vettä, ruokaa ja suojelua sekä mahdollisuuden käydä koulua. Lue lisää, miten lahjoituksesi auttaa.

”Te olette pelastaneet elämäni ja teidän avulla olen saanut unelmoida siitä, mitä haluan olla ja tehdä. Kiitos siitä ja kiitos kaikesta.”

Oppimateriaalitukea saanut nuori

Yhteystiedot

050 439 7259 (arkisin klo 9-15)
toivekauppa@pelastakaalapset.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Pelastakaa Lapset -uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Saat noin pari kertaa kuukaudessa uutiskirjeen sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Tutustu markkinointirekisterin tietosuojaselosteeseen.

Keitä me olemme

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.