Ilahduta läheistäsi

Anna lahja, joka auttaa lapsia

Tutustu lahjohin

Aineettomat lahjat auttavat hädänalaisia lapsia Suomessa ja maailmalla. Valitse mieluinen lahja, tee lahjoitus ja pääset valitsemaan joko sähköisen tai perinteisen postikortin. Perinteiset kortit postitetaan kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta.

Suosituimmat lahjat:

Meri-Tuulin tie ulos köyhyydestä

Meri-Tuulin lapsuutta varjosti köyhyys. Toisinaan perheen rahat eivät tahtoneet riittää edes ruokaan. Päästäkseen köyhyydestä Meri-Tuuli päätti opiskella ahkerasti, mutta lukio-opinnot olivat tyssätä kalliisiin kirjoihin. Onneksi lahjoittajien mahdollistama apu löysi Meri-Tuulin ja muutti hänen elämänsä. Pienikin apu antaa toivoa, kertoo Meri-Tuuli tarinassaan.

Lue koko tarina

Auta lapsia Suomessa ja maailmalla

Tutustu aineettomiin lahjoihin ja valitse ystävällesi mieluinen lahja

Tee verkkolahjoitus

Yhdessä lahjoittajien kanssa voimme suojella hädänalaisia lapsia ja antaa heille paremman elämän. Tee tästä lahjoitus valitsemaasi kohteeseen kotimaan tai maailman lasten hyväksi.

Lahjoita

Miten Toivekauppa toimii?

ohjekuva

1. Valitse lahja ja maksa verkkopankissa.

ohjekuva

2. Voit valita sähköisen tai postitettavan kortin, jonka voit lähettää ystävällesi.

ohjekuva

3. Me toimitamme avun perille lapsille.

Lahjoituksellasi autetaan lapsia lahjassa mainitussa kohteessa. Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823.

Miten Toivekaupan lahjat auttavat?

Ilman lahjoittajien tukea työmme ei olisi mahdollista. Hankkimalla Toivekaupan aineettomia lahjoja autat lapsia kotimaassa ja maailmalla, myös katastrofi- ja konfliktialueilla. Yhdessä lahjoittajien kanssa autamme kotimaassa esimerkiksi vähävaraisia lapsiperheitä ja perheitä, joissa vanhempien jaksaminen on koetuksella. Maailmalla annamme lapsille toivoa ja turvaa, vettä, ruokaa ja suojelua sekä mahdollisuuden käydä koulua. Lue lisää, kuinka lahjoitusvaroilla autamme lapsia.

30 euron lahjoituksella

lapsi voi viettää päivän oman tukiperheensä luona

Yhteystiedot

050 439 7259 (arkisin klo 9-15)
toivekauppa@pelastakaalapset.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Pelastakaa Lapset -uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Saat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Tutustu markkinointirekisterin tietosuojaselosteeseen.

Keitä me olemme

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.