Face-to-face-varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kauppakeskuksissa, kaduilla ja kotiovilla. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään valtakunnallisesti.

Yhteistyökumppaninamme toimivat ständivarainhankinnasta vastaava Livering oy (www.livering.fi) sekä Pisara Meressä Oy, joka vastaa ovelta ovelle varainhankinnasta.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Tunnistat varainhankkijamme työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Ovelta ovelle varainhankintaa tehdään tämän viikon aikana Tampereella, Pirkkalassa, Kangasalassa, Valkeakoskella, Ryttylässä, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Imatran seudulla.

Ständeillä työskentelemme seuraavasti:

K-market Esplanadi, K-Supermarket Hämeenkylä, S-Market Koivuhaka, Sale Hirssaari Kotka, K-Citymarket Tiiriö, S-Market Idänpää, S-Market Harvialantie, K-Market Ilola Vantaa, K-Supermarket Vihti, K-Supermarket Viikki, K-Market Ruoholahti.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat maailman ja kotimaan lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja sodan keskellä eläviä lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti vähävaraisten perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Sonja Kopponen

Yksityisvarainhankinnan tiiminvetäjä

Tue työtämme lasten hyväksi:

Tue kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä