Face-to-face-varainhankinta

Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kohtaamalla ihmisiä kauppakeskuksissa, kaduilla ja kotiovilla. Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään valtakunnallisesti.

Yhteistyökumppaninamme toimivat Livering oy (www.livering.fi) Pisara Meressä Oy sekä Fair Solutions Group (https://fssales.fi/).

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia. Osa varainhankkijoistamme kertoo työstämme englanniksi.

Tunnistat varainhankkijamme työvarusteista, joissa on Pelastakaa Lasten logo. Heillä on myös nimikortti ja kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 10-20 välillä ja lauantaisin klo 11-16.

Ovelta ovelle varainhankintaa tehdään tämän viikon aikana Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalalla, Lempäälässä, Akaalla, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä sekä Imatran ja Lappeenrannan seudulla.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat maailman ja kotimaan lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja sodan keskellä eläviä lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti vähävaraisten perheiden lapsia.

Sonja Kopponen

Yksityisvarainhankinnan tiiminvetäjä

Tue työtämme lasten hyväksi:

Tue kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä