Nälkäkriisi pahenee

Tee lahjoitus hätäapukeräykseen ja auta lapsia. Tuellasi hädänalaiset perheet saavat vettä, ruokaa ja hoitoa.

  • 1. Lahjoitus
  • 2. Yhteystiedot
  • 3. Maksu

Lahjoita nyt

Tuellasi hädänalaiset perheet saavat vettä, ruokaa ja hoitoa.

Kuukausilahjoittajana autat vuoden jokaisena päivänä siellä, missä hätä on suurin.

Valitse lahjoittaja
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Minimi 1 €
Valitse lahjoitussumma
Minimi 8 €
Valitse maksupäivä
Valitse maksupäivä

Yhteystiedot

Täytäthän ainakin nämä *

Maksa Paytrailin kautta turvallisesti joko kortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Lahjoituksesi käsitellään tietoturvallisesti

Lahjoitukseni tiedot:

  • Kertalahjoitus
  • Lahjoitan yksityishenkilönä
  • Lahjoitan yrityksenä

Juuri nyt aliravittujen lasten määrä kasvaa ympäri maailmaa.

Globaali hintojen nousu, luonnonkatastrofit ja sodat pahentavat nälkäkriisiä. Erityisen vaarallista aliravitsemus on alle 5-vuotiaille lapsille.

Lapsilla ei ole ruokaa, ei vettä, eikä aikaa odottaa. Sinä voit auttaa.

Sinun tuellasi hädänalaiset perheet saavat vettä ja ruokaa. Pienikin apu pelastaa: vain eurolla nälkäinen lapsi saa kahdeksi päiväksi ravintolisää.

Tee lahjoitus jo tänään. Kiitos, että välität.

Lahjoita nyt

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten humanitaariseen työhön. Kuukausilahjoitukset käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti. Tietoa kuukausilahjoittamisesta.

Paketti ravitsevaa maapähkinätahnaa lapsen kädessä

Tee yrityslahjoitus

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta nälästä kärsiviä lapsia selviytymään. Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellenne laskun. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Nälkäkriisi”. Lämmin kiitos tuesta!

Emme tee yritysyhteistyötä tai ota vastaan lahjoituksia ase-, tupakka-, aikuisviihdeteollisuuden-, fossiilisten energialähteiden-* tai kansainvälistä äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodia (”The Code”) rikkovilta äidinmaidonkorvikealan yrityksiltä. Pyydämme näiden toimialojen yrityksiä pidättäytymään kaikesta yhteistyöstä ja lahjoittamisesta järjestöllemme.

Noudatamme tiukkaa riskikartoitusperiaatetta yritysyhteistöissä koskien seuraavia aloja: uhkapelit, alkoholi, ydinvoima, lapsille markkinoitu pikaruoka ja virvoitusjuomat, lääkkeet, yksityiset turvallisuuspalvelut, luonnonvaroihin kajoaminen sekä äidinmaidonkorvikkeet ja -pullovalmistajat (ne yritykset, joista ei ole näyttöä alan säännöstön ”The Code” rikkomisesta). Pyydämme näiden toimialojen yrityksiltä yhteydenottoa yritysyhteistyön aloittamisen kartoittamiseksi, toimintamme tukeminen kertalahjoituksella on mahdollista.

*Poikkeuksena yritykset, jotka ovat todistettavasti sitoutuneet lyhyen, keskipitkän sekä pitkän aikavälin 1,5 asteen päästötavoitteeseen.

Aliravittua Marwa-tyttöä hoidetaan
Tarina

Marwa selvisi aliravitsemuksesta

Pikkutyttö itkee pahaa oloaan. Aliravitsemus on heikentänyt hänen pientä kehoaan, ja hän on sairastellut jo pitkään. Äiti ei tiedä, mitä tehdä. Tyttö on saatava nopeasti lääkäriin, mutta perheellä ei ole siihen varaa.