TERVETULOA PELASTAKAA LASTEN JOULUKERÄYKSEEN

Tältä sivulta löydät eri tapoja auttaa kotimaan lapsia tänä jouluna.

Joulukeräys yrityksille

Kutsumme yrityksenne mukaan Pelastakaa Lasten joulukeräykseen. Kiitoksena lahjoituksesta yrityksenne saa käyttöönsä valmiin joulun viestintäpaketin.

Osallistumalla joulukeräykseen yrityksenne voi muuttaa lapsen koko elämän. 1500 euron lahjoituksella voitte esimerkiksi turvata yhden köyhän perheen nuoren lukio- tai ammattiopinnot.

Ilmoita yrityksenne mukaan

Osallistu Joulujuoksuun

Tule mukaan iloiseen Joulujuoksu-tapahtumaan 2.12. Finlandia-talolle. Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Voit juosta 5 tai 10 kilometrin reitin tai vaihtoehtoisesti kävellä 5 kilometrin reitin.

Voit osallistua Joulujuoksuun myös omalla Joulujuoksu-tempauksella silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja tehdä lahjoituksen kotimaan lasten hyväksi. Joulujuoksu-sivuilta voit tulostaa itsellesi juoksunumeron ja kiitosdiplomin hienosta suorituksestasi. Pyydä myös ystäväsi mukaan kuntoilemaan ja auttamaan lapsia.

Osallistu Joulujuoksuun

Toivekaupan aineettomat lahjat

Hanki joulun aineettomat lahjat Toivekaupasta. Kiitoksena lahjoituksestasi voit valita joko sähköisen tai perinteisen kortin, jonka voit antaa lahjaksi ystävällesi.

Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys lapsen elämään. 30 euron lahjoituksellasi esimerkiksi yksi köyhän perheen nuori saa lukion oppikirjan ja olet mukana auttamassa häntä jatkamaan opintoja peruskoulun jälkeen.

Anna aineeton lahja

Perinteiset joulukortit

Pelastakaa Lasten joulukortit ovat välittäneet joulumieltä ja joulun tunnelmaa jo vuosikymmenien ajan. Joulukorttiemme lähettäminen on kaunis tapa auttaa lapsia ja lapsiperheitä.

Kaksiosaiset joulukortit saatte halutessanne myös omalla logopainatuksella ja tekstillä.

Tilaa joulukortteja

Tee verkkolahjoitus

Voit auttaa kotimaan lapsia myös tekemällä verkkolahjoituksen.

Pienelläkin lahjoituksella on suuri vaikutus lapsen elämään. Esimerkiksi 30 euron lahjoituksellasi yksi nuori saa lukion oppikirjan ja hän voi jatkaa opintojaan peruskoulun jälkeen perheen köyhyydestä huolimatta.

Lahjoita

Lahjoitustilit ja -puhelinnumero

Voit auttaa kotimaan lapsia vaivattomasti soittamalla lahjoitusnumeroon tai tekemällä lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n keräystilille.

Soita lahjoitusnumeroon:
0600 03325 (20 € + pvm)

Tee lahjoitus keräystilille:
FI64 1017 3000 2107 27, viestillä ”joulu”

Näin lahjoituksesi auttaa

Osallistumalla joulukeräykseen olet mukana auttamassa kotimaan lapsia. Suomessa esimerkiksi elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään. Se hankaloittaa lapsen koulunkäyntiä ja kaverisuhteita sekä estää lasta harrastamasta. Pitkittynyt köyhyys myös siirtyy herkästi sukupolvelta toiselle.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa apumme tavoittaa lapset, sitä paremmin he selviytyvät elämässään ja voivat katkaista köyhyyden kierteen. Suurissa vaikeuksissa ovat nuoret, jotka eivät köyhyyden vuoksi pysty jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen.

Joululahjoituksellanne muun muassa maksamme lasten harrastusmaksuja ja hankimme nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Kiitos, että välität.

30 euron lahjoituksellasi esimerkiksi yksi nuori saa lukion oppikirjan.
1500 euron lahjoituksella turvaat yhden nuoren lukio- tai ammattiopinnot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Pelastakaa Lapset -uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Saat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Keitä me olemme

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.