”Yksikin syrjäytynyt lapsi on liikaa”

Ukitig Oy Uudestakaupungista haluaa olla mukana tukemassa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Ukitig on vuonna 1982 perustettu suomalainen teollisuusputkistojen, laiteasennusten ja painelaitteiden toimittaja, joka palvelee asiakasyrityksiä myös erilaisissa kunnossapitotehtävissä.

Yritys ei ole aikaisemmin lahjoittanut hyväntekeväisyyskohteisiin, mutta nyt yrityksen positiivisesta taloustilanteesta johtuen lahjoituksen tekeminen oli mahdollista ja yrityksessä päätettiin antaa apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Yrityksessä pohdittiin eri lahjoituskohteita. Alusta asti oli selvää, että tuki halutaan tarjota nimenomaan lapsille, koska heissä on tulevaisuus. Yrityksessä päädyttiin Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, koska sen kautta apua pystyisi tarjoamaan juuri siellä, missä sitä kotimaassa eniten tarvitaan.

”Yksikin syrjäytynyt lapsi tai nuori on liikaa tälle yhteiskunnalle, joka ei pysy tulevaisuudessa pystyssä ilman tämän päivän nuoria. Lapset ja nuoret eivät itse voi aina vaikuttaa tilanteisiin, joissa ovat. Moni lapsi jää liian usein vaille aikuisen tukea tai harrastusten ulkopuolelle, kun ei ole rahaa.

Nykymaailma on raaka ja todella vaativa ja liian moni on yksin tämän asian kanssa ja tähän pitää päästä tarjoamaan apua”, sanoo kehitysjohtaja Piia Gottschalk.

”Lämmin kiitos lahjoituksestanne. Suomessa noin 14 % lapsista ja nuorista on vaarassa syrjäytyä, ja määrän pelätään kasvavan kiristyneen taloustilanteen vuoksi. Lahjoituksenne turvin voimme viedä heille tukea vaikeina aikoina”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

Lisätietoja joulukeräyksestä: Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään: johanna.makela@pelastakaalapset.fi