Auta Syyrian sodasta
kärsiviä lapsia

Lahjoita nyt

Lahjoita Syyrian lapsille

Sinun apusi on elintärkeää!
Jo 30 euron lahjoituksellasi lapsi saa vettä ja ruokaa kuukaudeksi.

Syyrian lasten painajainen

Syyrian lapset ovat eläneet sodan keskellä jo seitsemän vuotta. Lapsia haavoittuu ja kuolee jatkuvasti sodan uhreina. Yli puolet maan sairaaloista on suljettu tai rajoitetusti toiminnassa ja ruoasta ja lääkkeistä on jatkuva pula. Lähes kahdelta miljoonalta lapselta on evätty pääsy kouluun,

Pelastakaa Lapset auttaa lapsia ja perheitä Syyriassa, pakoreittien varrella sekä maissa, joihin pakolaiset hakeutuvat. Toimitamme hädänalaisille ruokaa ja vaatteita, tuemme sairaaloita ja kouluja sekä autamme lapsia toipumaan sodan traumoista.

Jotta mahdollisimman moni lapsi saisi apua, tarvitsemme kipeästi lahjoittajien tukea. Auta heti.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön Syyriassa ja alueilla joihin lapset ovat paenneet Syyriasta.

Millainen on lentävä norsu?

Muita tapoja auttaa

  • Lahjoita tilille tai aloita oma keräys

    Lahjoita keräystilille: FI64 1017 3000 2107 27 (viestiksi ”Syyria”)

    Aloita oma keräys Syyrian lapsille

  • Kuinka lahjoituksesi auttaa Syyrian lapsia?

    Pelastakaa Lapset on auttanut lapsia ja perheitä Syyriassa sodan puhkeamisesta lähtien. Olemme auttaneet jo lähes kahta miljoonaa lasta.
    Lahjoitusvaroin tuemme sairaaloita ja kouluja. Lisäksi jaamme perheille ruokaa ja vaatteita. Monet Syyrian lapsista eivät ole koskaan kokeneet olevansa turvassa. Lahjoitusten turvin Pelastakaa Lapset suojelee lapsia ja auttaa heitä toipumaan sodan traumoista.