Svea Bank tukee heikommassa asemassa olevia lapsia ja lapsiperheitä kotimaassa

Svealla yhteiskuntavastuullisesti toimiminen on oleellinen osa liiketoimintaa ja arkea, niin rahoittajana kuin työnantajana. Siksi svealaisille on ollut luontevaa myös rakentaa oma, monivuotinen junioriurheilun sponsorointiohjelma, osallistua urheilun sponsorointiin yleisesti sekä ennen koronaa olla tukemassa myös Pelastakaa Lasten joulujuoksua.

”Tässä kokonaisuudessa meidän oli helppo tänä vuonna todeta, että haluamme osallistua heikommassa asemassa olevien lasten ja lapsiperheiden tukemiseen Pelastakaa Lasten joulukeräyksen kautta”, sanoo Pasi Väre, Svean maajohtaja.

”Paljon kiitoksia Svea Bank. Joulukeräyksemme lahjoitusvaroilla tuemme muun muassa vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa. Lapselle tärkeä ja merkityksellinen harrastus saattaa muuttaa hänen elämänsä suunnan. Lahjoituksellanne on suuri merkitys”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

Svea on ruotsalaistaustainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002. Svea tarjoaa maksupalvelut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään, perintä- ja reskontrapalvelut sekä rahoituspalveluja niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille. Nykyisin Svea toimii yli kymmenessä Euroopan maassa yli 2000 työntekijän voimin, joista reilu 200 työskentelee Suomessa.

Lisätietoja joulukeräyksestä: Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään: johanna.makela@pelastakaalapset.fi