Auta lapsia kriiseissä vuoden jokaisena päivänä Auta lapsia kriiseissä vuoden jokaisena päivänä

Auta lapsia kriiseissä vuoden jokaisena päivänä

Liity kuukausilahjoittajaksi
Tahdon auttaa lapsia maailmalla
15
Tahdon auttaa lapsia maailmalla
30
Tahdon auttaa lapsia maailmalla
45
Tahdon auttaa ja lahjoitan kuukausittain
12
Tahdon auttaa ja lahjoitan kuukausittain
20
Tahdon auttaa ja lahjoitan kuukausittain
30
Lahjoituspäivä joka kuukauden päivä
Yhteystiedot

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Pelastakaa Lapset on yksi maailman suurimmista humanitaarista työtä tekevistä kansalaisjärjestöistä. Kuukausilahjoittajien ansioista pystymme reagoimaan nopeasti, kun kriisi iskee, ja pysymään lasten tukena niin pitkään, kuin he meitä tarvitsevat.

Juuri nyt apua tarvitsevat hirmumyrskyn uhrit Myanmarissa. Lisäksi lahjoituksia tarvitaan edelleen Ukrainassa, jossa lapset ovat eläneet laajamittaisen sodan keskellä jo yli vuoden. Kotimaassa mm. tuemme nuoria keskusteluavulla ja  jaamme ruokalahjakortteja talousahdinkoon ajautuneille perheille.

Tämä työ ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea. Kun pahaa tapahtuu, tarvitaan hyvyyttä. Liity sinäkin kuukausilahjoittajaksi jo tänään.

Keräyslupa 1.1.2023 alkaen: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.