Netari – nuorisotalo netissä

Pelastakaa Lasten ylläpitämä Netari on Suomen suurin nettinuorisotalo, joka on toiminut vuodesta 2004. Tarjoamme nuorille turvallisia ja laadukkaita yhteisö-, ohjaus- ja neuvontapalveluita. 

Siirry Netarin omille sivulle tästä >

Netari toimii mm. Momiossa, Twitchissä, Discordissa, Minecraftissä, kahdenvälisissä chat-palveluissa sekä sosiaalisen median kanavissa. Netarissa on mukana parisen kymmentä kuntaa eri puolilta Suomea. Kohtaamme ja tavoitamme vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria.

Toimintamme kivijalkoja ovat turvallisuus, nuoren kohtaaminen hänen omista lähtökohdistaan käsin sekä myönteinen ja kannustava ilmapiiri. Toimimme vain luotettavien ja hyvämaineisten yhteistyökumppanien kanssa ja turvallisilla nettialustoilla. 

Turvalliset verkkoaikuiset 

Palveluissamme toimivat ammattilaiset ovat saaneet tehtävään koulutuksen ja ovat sitoutuneet lasten suojelemiseen Pelastakaa Lapset -järjestön periaatteiden mukaisesti. Olemme myös tarkastaneet heidän rikostaustansa. 

Kohtaamme usein palveluissamme haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria. Pyrimme yhdessä nuoren kanssa löytämään ratkaisuja heidän tilanteeseensa, mutta vakavammissa tilanteissa olemme yhteydessä viranomaisiin. Teemme vuosittain joitakin lastensuojelu- ja rikosilmoituksia. 

Netari tarjoaa nuorille

  • turvallisen yhteisön, jossa tavata kavereita ja luotettavia aikuisia 
  • mahdollisuuden keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä ja saada kahdenkeskeistä tukea 
  • mahdollisuuden nuorisotalotoimintaan jos se ei pitkien matkojen tai esim. sosiaalisten pelkojen takia ole mahdollista 

Siirry Netarin omille sivulle tästä >