Poika ja tyttö halaavat toisiaan.

Lomakotivalmennus

Sinustako lomakodiksi?

Lomakotitoimintaa on toteutettu Pelastakaa Lapsissa jo yli 70 vuotta. Pelastakaa Lasten lomakotitoiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole muuta lomanviettopaikkaa eikä saatavilla läheisverkoston tukea tai joiden perheellä esimerkiksi taloudellisista syistä ei ole mahdollisuuksia lomanviettoon.

Tarvitsemme erityyppisiä lomakoteja monenlaisille lapsille. Voit asua maalla tai kaupungissa, sinulla voi olla lapsia tai ei. Voit asua yksin tai perheesi kanssa. Valmennamme sinut lomakodiksi ja olemme tukenasi toiminnan aikana.

Lapsi on lomakodissa kesäisin muutamasta päivästä viikkoon. Lomakotina voit antaa lapselle mukavia kokemuksia, joita hän muistelee vielä aikuisenakin.

Lue lisää toiminnasta

Valmennuksen aika ja paikka  

Valmennuksen aikana käsitellään lomakotina toimimiseen liittyviä asioita. Valmennus muodostuu ryhmämuotoisesta etävalmennuksesta sisältäen ennakko- ja kotitehtäviä sekä erikseen sovittavana ajankohtana tehtävästä kotikäynnistä. Valmennus on osallistujille maksuton. 

Aika ja paikka:

  • maanantaina 25.3. klo 17–19
  • Microsoft Teams

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 21.3.2024

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse lisätietoa ja hakemuksen lomakotitoimintaan, joka tulee täyttää ja palauttaa ennen valmennusta.

Lasten turvallisuuden takaamiseksi tarkastamme kaikilta vapaaehtoistyöhön valmennettavilta rikostaustaotteen.

Ilmoittaudu lomakkeella tai kysy lisätietoja työntekijältä.