Kokemusasiantuntijan vertaistukea

Pelastakaa Lasten lastensuojelupalvelut on vuosikymmenten aikana auttanut lukuisia lapsia ja perheitä ympäri Suomen. Yksi toimintamme peruspilareistamme on varmistaa, että palvelumme ovat huippuluokkaisia ja vastaavat aina asiakastarpeisiin.

Olemme vahvistaneet palveluvalikkoamme ja saanut työryhmäämme kokemusasiantuntija Johanna Sairasen. Kokemusasiantuntija on mukana ammattilaisten rinnalla kehittämässä lastensuojelun palveluita sijaishuollon, perhehoidon, sekä perhekuntoutuksen palveluiden puolella. Johanna toimii myös vertaisohjaajana vanhempien ryhmissä ja tapaa vanhempia myös yksilökäynneillä.

Kokemusasiantuntijan konsultaatio- ja vertaisryhmäpalveluita hyvinvointialueille

Yhteistyökumppanien tai kuntatoimijoiden on mahdollisuus tilata kokemusasiantuntijalta konsultaatiopalveluita lastensuojelun ammattilaisille ja vertaistukea asiakasvanhemmille. Lisäksi voimme järjestämme hyvinvointialueille vertaisryhmätoimintaa tilauksesta.

Keskustelu- tai tapaamisaikoja voi sopia puhelimitse, sähköpostitse tai viestitse.

Lisätietoja saat Johannalta: 

Johanna Sairanen
050 576 9186
johanna.sairanen@pelastakaalapset.fi

Kokemusasiantuntija Johanna SairanenJohanna Sairanen on koulutettu kokemusasiantuntija. Hän on käynyt Kasper ry:n järjestämän Soihtu-valmennuksen sekä Voikukkia-vertaisohjaajakoulutuksen.