Kokemusasiantuntijan vertaistukea

Pelastakaa Lasten lastensuojelupalvelut on vuosikymmenten aikana auttanut lukuisia lapsia ja perheitä ympäri Suomen. Yksi toimintamme peruspilareistamme on varmistaa, että palvelumme ovat huippuluokkaisia ja vastaavat aina asiakastarpeisiin.

Olemme vahvistaneet palveluvalikkoamme ja saanut työryhmäämme kokemusasiantuntija Johanna Sairasen. Kokemusasiantuntija on mukana ammattilaisten rinnalla kehittämässä lastensuojelun palveluita sijaishuollon, perhehoidon, perhekuntoutuksen sekä kotiin tehtävien palveluiden puolella. Johanna toimii myös vertaisohjaajana vanhempien ryhmissä ja tapaa vanhempia tarvittaessa myös yksilökäynneillä.

Vertaisryhmä ja kokemusasiantuntijan tapaaminen

Käynnistimme vertaisryhmän sijoitettujen lasten vanhemmille toukokuussa 2022. Tapaamisia järjestetään useampia ja ne toteutetaan Teams-etäyhteydellä.

Lisäksi kokemusasiantuntijamme Johanna Sairanen on tavoitettavissa puhelimitse joka torstai kello 12–13. Keskustelu- tai tapaamisaikoja voi sopia myös sähköpostitse tai viestitse.

Jos olet kiinnostunut vertaisryhmätoiminnasta, ole yhteydessä Johannaan.

Johanna Sairanen
050 576 9186
johanna.sairanen@pelastakaalapset.fi

Kokemusasiantuntija Johanna SairanenJohanna Sairanen työskentelee kokemusasiantuntijana Pelastakaa Lapset ry:n lastensuojelun palveluissa. Johanna on koulutettu kokemusasiantuntija, tukihenkilö ja vertaisryhmävetäjä. Johannalla perheineen on yli 15 vuoden omakohtainen kokemus lastensuojelun asiakkuudesta, sen palveluista sekä lapsen sijoituksesta.