Vihreä paitainn lapsi leikkii

Uusia lakimiespalvelun koulutuksia

Lastensuojelun lakimiespalvelumme koulutusvalikoimaan on lisätty uusia koulutuksia lastensuojelun ja koulutusalan ammattilaisille. Koulutuksien pitäjänä toimii lasten oikeuksiin erikoistunut, kokenut lakimiespalvelumme juristi OTM Maria Haarajoki.

Uudet koulutukset:

  • Lakikoulutus lastensuojelun edunvalvojille sisältää kattavasti tietoa lastensuojelun edunvalvontatyöstä lainsäädännön näkökulmasta. 
  • Toimiva yhteistyö koulun ja lastensuojelun välillä -koulutus käsittelee mm. koulun ja lastensuojelun juridisia yhteistyömahdollisuuksia, lastensuojeluilmoituksen tekoa sekä koulun ja lastensuojelun yhteisiä palavereja.

Koulutukset voidaan järjestää joustavasti tarpeiden mukaan yksilökoulutuksina, pienryhmäkoulutuksina tai isommille ryhmille. Koulutukset pidetään ensisijaisesti Teams-etäyhteydellä ja ne kestävät 2-3 tuntia. Kaikissa koulutuksissa on mahdollisuus kysyä ja keskustella aiheesta juristimme kanssa.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää koulutuksistamme, ole rohkeasti yhteyksissä – kerromme mielellämme lisää.

Maria Haarajoki

Juristi, lakimiespalvelu

Tarjoamme monipuolisia lastensuojelun ja sosiaalihuollon lainsäädäntöön liittyviä koulutuksia lastensuojelun, sosiaalihuollon, koulutusalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Lisäksi toteutamme räätälöitäviä koulutuksia. Tutustu koulutusvalikoimaamme ja ole yhteydessä!