UPM tukee sotaa pakenevia lapsia joululahjoituksellaan

Lahjoittamalla Pelastakaa Lapsille tänä jouluna, UPM tukee Ukrainan sodan keskelle joutuneita lapsia ja heidän perheitään. Tuen turvin Pelastakaa Lapset muun muassa vie lapsille ja perheille hätäapua, tukea elintärkeiden tarvikkeiden kuten ruoan hankintaan, apua sodan traumoista selviämiseen ja auttaa yhdistämään perheitä pakomatkalla.

“Sodan alettua UPM on tukenut ukrainalaisia monin tavoin. Tuen kohdentaminen lapsille tuntuu oikealta näin jouluna”, sanoo UPM:n sidosryhmäjohtaja Pirkko Harrela. “Pelastakaa Lapset ja UPM ovat tehneet yhteistyötä myös Suomen vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseksi. Siksi järjestö oli luonteva valinta tämän vuoden joululahjoitusta harkittaessa”, Harrela jatkaa.

Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa jo vuodesta 2014. Järjestö pystyi aloittamaan auttamistoimet nopeasti ja on tähän mennessä vienyt pelkästään hätäapua lähes puolelle miljoonalle Ukrainan sotaa paenneelle. Pelastakaa Lapset auttaa ukrainalaisia myös Suomessa muun muassa jakamalla ruokalahjakortteja perheille.

“Kiitämme lämpimästi tästä lahjoituksesta. Sotien keskellä elää maailmassa tällä hetkellä joka kuudes lapsi. Luku on ollut kasvussa Ukrainan sodan ja muiden konfliktien myötä. Pelastakaa Lapset on sitoutunut tukemaan lapsia ja heidän perheitään niin Ukrainassa kuin muissakin sodissa ja konflikteissa”, sanoo Johanna Mäkelä, Pelastakaa Lasten yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä.

Kuva: Michaela Oprisan / Pelastakaa Lapset

Lisätietoja joulukeräyksestä:

Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä?

Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään :
Johanna Mäkelä: johanna.makela@pelastakaalapset.fi