Tuike Finlandin henkilöstö mukana tukemassa Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräystä  

  

Tuike Finland Oy omistaa ja operoi Googlen palvelinkeskuksia Haminan Summassa. Tänä vuonna joululahjoitus koostuu henkilöstön joululahja- sekä henkilökohtaisista lahjoituksista. Lahjoituksen kokonaissumma kaksinkertaistui viime vuoden vastaavaan lahjoitukseen verrattuna; kokonaispotin ollessa nyt yli 10 000 euroa.  

Vähävaraisissa perheissä elää Suomessa yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pienituloisten perheiden lasten arjen puutteet ovat laajoja ja liittyvät perustarpeiden kuten ruoan lisäksi muun muassa harrastamiseen ja vapaa-aikaan. Tuike Finlandin henkilöstö muiden konsernin yritysten henkilöstön kanssa haluaa olla mukana tekemässä hyvää osallistumalla Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen. Lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset auttaa vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia kotimaassa jakamalla ruoka-apua, harrastus- ja oppimateriaalitukea.  Lisäksi lahjoitusten avulla tarjotaan tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa niitä tarvitseville lapsille ja nuorille. 

Minun joululahjarahani kasvoi summaansa isommaksi hyödyttäen lapsia ja nuoria kotimaassa.

”Yrityksemme antaa työntekijöidensä lahjoittaa joululahjarahansa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Olen jo useamman vuoden tehnyt kampanjoita tälle lahjoitus ajanjaksolle, jotta pystyn tukemaan valitsemiani kohteita isommin. Tänä vuonna lähinnä sydäntä oli Pelastakaa Lasten joulukeräys kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Kampanjalla sain mukaan 94 muuta konsernin työntekijää tukemaan samaa kohdetta. Minun joululahjarahani kasvoi summaansa isommaksi hyödyttäen lapsia ja nuoria kotimaassa”, toteaa Laura Parkko, Program Manager, EMEA DC Operations. 

”Lämpimät kiitokset Lauralle ja kaikille mukaan lähteneille Tuike Finlandin työntekijöille joulukeräykseemme osallistumisesta. Hienoa, että yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna joulukeräyksen muodossa ja lahjoitussumma huikeasti yli tuplaantui viime vuodesta. Yritysten ja henkilöstöjen tarjoama tuki ja yhteistyö on iso osa keräyksemme onnistumista, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.   

  

Lisätietoja joulukeräyksestä:   

Anna lahjaksi tulevaisuus   

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään   

johanna.makela@pelastakaalapset.fi