Telia tukee heikoimmassa asemassa olevia lapsia Suomessa ja Ukrainassa

Tänä jouluna Telia haluaa muistaa apua tarvitsevia lapsia sekä Suomessa että Ukrainassa. Kotimaan vähävaraiset lapsiperheet ja syrjäytymisvaarassa olevat lapset ja nuoret sekä Ukrainassa sodan jalkoihin jääneet lapset ja perheet saavat kaipaamaansa tukea ja apua.

Telia on Pelastakaa Lasten pitkäaikainen kumppani ja yhteistyötä lapsen oikeuksien puolesta on tehty jo vuodesta 2016 alkaen. Tänä jouluna Telia tukee 20 000 euron lahjoituksella kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria sekä 40 000 euron lahjoituksella hätäaputoimia lasten ja perheiden auttamiseksi Ukrainassa.

”Tällä hetkellä monet lapset ja perheet tarvitsevat apua. Olen iloinen, että voimme tehdä oman osamme ja osoittaa tukemme kotimaan vähävaraisille lapsiperheille sekä Ukrainan apua tarvitseville lapsille ja perheille. Pelastakaa Lasten kautta tuki päätyy varmasti oikeisiin kohteisiin”, sanoo Telian yritysvastuujohtaja Eija Pitkänen.

”Lämmin kiitos joululahjoituksesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Telia! Suomessa elää yli 110 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja lahjoituksen turvin voimme viedä heille tukea vaikeina aikoina. Ukrainassa puolestaan sota on rikkonut miljoonilta lapsilta turvallisen lapsuuden. Pelastakaa Lapset toimittaa elämää pelastavaa humanitaarista apua lapsille ja heidän perheilleen. Lahjoituksellanne on suuri merkitys avun tarpeessa oleville”, kiittää Pelastakaa Lasten yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

Tiiviin asiantuntijayhteistyön avulla Pelastakaa Lapset ja Telia ovat myös edistäneet parempaa ja turvallisempaa digimaailmaa lapsille jo usean vuoden ajan. Telia on yksi Pelastakaa Lasten digitaalisen lapsuuden osaamiskeskus Kiditalin sekä siihen liittyvän tammikuussa julkaistavan viidesluokkalaisten digitaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden taitoja vahvistavan Huippula-palvelun pääyhteistyökumppaneista.

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4100 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2021 oli 8,7 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Lisätietoja Pelastakaa Lasten joulukeräyksestä: Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yrityslahjoituksesta tai -yhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään Johanna Mäkelään johanna.makela@pelastakaalapset.fi