Stockmann ja Pelastakaa Lapset tukevat kotimaan lapsia tänäkin jouluna 

Stockmann jatkaa pitkäaikaista kumppanuuttaan Pelastakaa Lapset ry:n kanssa toteuttamalla joulun hyväntekeväisyyskampanjan kotimaan lasten ja nuorten hyväksi. Keräyskampanja on juuri käynnistynyt Stockmannin tavarataloissa ja stockmann.comissa, ja se jatkuu 30.12.2021 saakka. Keräykseen osallistumalla Stockmannin asiakkaat voivat auttaa kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Koronakriisin aiheuttama pitkittynyt poikkeustila on koetellut monin tavoin lapsia ja lapsiperheitä Suomessa. Yhä useammat perheet ovat kohdanneet talousvaikeuksia, henkinen hyvinvointi on ollut koetuksella ja tukiverkoista on ollut puutetta. Lasten ja nuorten eriarvoistumisen ja syrjäytymisen riski on kasvanut.

Stockmann ja Pelastakaa Lapset ovat tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä kotimaan lasten ja nuorten auttamiseksi. Yhteistyö jatkuu myös tänä jouluna, kun Stockmann avaa hyväntekeväisyyskampanjansa kaikissa Stockmannin tavarataloissa ja stockmann.comissa.

”Pelastakaa Lapset ry tekee erittäin tärkeätä työtä lasten ja nuorten hyväksi. Olemme iloisia, että saamme olla jälleen mukana toteuttamassa tätä hyväntekeväisyyskampanjaa. Avun tarve on suuri ja uskomme, että myös asiakkaamme haluavat osoittaa tukensa Stockmann-tavarataloissa ja verkkokaupassa. Yhdessä voimme tehdä enemmän hyvää”, sanoo Maija Niukkanen, Stockmannin vastuullisuuspäällikkö.

Stockmannin hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä 17.11.-30.12.2021. Stockmannin asiakkaat voivat tehdä lahjoituksen Stockmannin tavarataloissa kassojen yhteydessä saatavilla olevilla 10€, 15€ ja 50€ lahjakorteilla. Stockmann.com verkkokaupassa on saatavilla 10€ arvoisia lahjakortteja.

”Yrityksillä on erittäin suuri merkitys työssämme lasten suojelemiseksi. Olemme erittäin kiitollisia Stockmannille ja heidän asiakkailleen pitkäjänteisestä sitoutumisesta kotimaan lasten ja nuorten auttamiseksi. Koronakriisi on lisännyt lasten ja nuorten eriarvoistumisen ja syrjäytymisen riskiä, joten avulle on nyt entistä suurempi tarve. Kiitos Stockmann, että olette mukana tekemässä hyvää tänäkin jouluna!”, sanoo Heli Le, Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyön tiiminvetäjä.

Lisätietoja:
Sanna Kuusisto, johtaja, viestintä ja varainhankinta, Pelastakaa Lapset ry, puh. 045 104 6633, sanna.kuusisto@pelastakaalapset.fi

Maija Niukkanen, vastuullisuuspäällikkö, Stockmann Oyj Abp, puh. 050 436 0675, maija.niukkanen@stockmann.com

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen, viestintäpäällikkö, Stockmann Oyj Abp, puh. 040 511 7903, rauha.kiljunen-ruotsalainen@stockmann.com

Pelastakaa Lapset ry
Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children -liikettä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Stockmann
Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta stockmanngroup.com.