Säästöpankkiryhmä tukee Pelastakaa Lasten työtä lahjoittamalla joulukeräykseen 

Säästöpankkiryhmän lahjoittamalla summalla Pelastakaa Lapset jakaa kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ja syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ruoka-apua, harrastus- ja oppimateriaalitukea, tarjoaa kotimaan lapsiperheille arjen tukea, kuten tukihenkilöitä ja tukiperheitä, sekä jakaa Gazan kriisin keskellä oleville perheille välttämättömiä perustarvikkeita, kuten ruokaa ja lämpimiä vaatteita, psykososiaalista tukea sekä lääkkeitä ja terveydenhoitoa.   

Lasten ja nuorten harrastustoiminta ja mielenterveystyö olivatkin tämän vuoden Hyviä tekoja -hyväntekeväisyyskampanjamme suurimmat lahjoituskohteemme.

“Monilla lapsiperheillä on ollut viime aikoina taloudellisesti haastavaa. Tahdomme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia. Lasten ja nuorten harrastustoiminta ja mielenterveystyö olivatkin tämän vuoden Hyviä tekoja -hyväntekeväisyyskampanjamme suurimmat lahjoituskohteemme”, kertoo Laine Spellman, Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja.  

”Haluamme lämpimästi kiittää Säästöpankkiryhmää työmme tukemisesta kotimaassa ja maailmalla. Yritysten tuen avulla, me voimme parantaa lasten elämää niin arjessa kuin kriiseissä sekä rakentaa pysyvästi parempaa tulevaisuutta yhdessä”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.  

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo yli 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 

Lisätietoja Pelastakaa Lasten joulukeräyksestä:  

Anna lahjaksi tulevaisuus