Ramirentin RamiTurva-kampanjasta lahjoitus Pelastakaa Lapset ry:lle

Konevuokrausyritys Ramirent Finland Oy toteutti omaan RamiTurva-palveluunsa liittyvän kampanjan, jonka aikaisista tuotoista lahjoitettiin osa Pelastakaa Lapset ry:lle. RamiTurva-kampanja toteutettiin 14.3.–30.6., ja kampanja-aikana Ramirentin myyjät ja vuokraamot kilvoittelivat leikkimielisesti palvelun tarjoamisessa.

Kampanja tuotti mukavan potin

Kampanja-aikana lahjoitussummaksi kerättiin kokoon 21 650 euroa. Summa luovutettiin Pelastakaa Lapset ry:lle elokuussa.

”Olemme kiitollisia Ramirentille lahjoituksesta, joka ei voisi tulla parempaan aikaan. Lasten tilanne kautta maailman on nyt erityisen haavoittuva Ukrainan sodan kerrannaisvaikutusten ja koronan jättämän jäljen vuoksi. Monet päällekkäiset kriisit lisäävät lasten avuntarvetta valtavasti ja meidän on kyettävä toimimaan humanitaaristen kriisien iskiessä. Nyt on erityisen tärkeää, että Ramirentin kaltaiset yritykset tarjoavat apunsa lapsille”, sanoo Pelastakaa Lasten viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto.

Ramirentin myynti- ja markkinointijohtaja Arto Palsio puolestaan lisää: ”Lasten ja nuorten auttaminen kaikilta osin on tärkeää Ramirentille, ja siksi lähdimme tukemaan Pelastakaa Lapset ry:tä.”