Pelastakaa Lasten osastopaikka Educa-messuilla 2023, jonka edustalla pyörii ihmisiä.

Pelastakaa Lapset mukana Educassa 2024 – tule moikkaamaan!

Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään tänä vuonna 26.–27.1. Helsingin Messukeskuksessa, ja me olemme siellä mukana!

Educassa pääset tutustumaan opetus- ja kasvatusalan uusimpiin tuuliin sekä polttavimpiin puheenaiheisiin. Tulevan Educan teema on Kohdataan – opettajat, oppijat, rehtorit, johtajat, vanhemmat.

Löydät meidät osastopaikalta 6p78, kansalaisvaikuttamisen torin vierestä.

Mukana osastopaikallamme ovat Nettivihje, Huippula ja kansainvälinen toiminta, joiden asiantuntijat kertovat mielellään työstämme.

  • Huippula-palvelu tarjoaa kattavasti materiaaleja 3.–6.-luokkalaisten digitaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden taitojen vahvistamiseksi, mm. vitosluokkalaisille suunnatun Huippula-kyselyn. Tule tutustumaan Huippulaan ständillemme ja osallistumaan arvontaan, jossa on palkintona hotelli-lahjakortti! Ruotsinkielisen Toppenin löydät puolestaan ruotsinkielisestä kortteli Hörnasta osastopaikalta 6r20.
  • Nettivihje tarjoaa tietoa ja tukea lapsiin netissä kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta sekä seksuaalikasvatuksesta. Löydät ständiltämme monipuolisia materiaaleja näiden teemojen käsittelyyn.
  • Tule nappaamaan mukaasi myös juliste Lapsen oikeuksista. Voit kiinnittää sen vaikka luokkasi seinälle!

Messuständillämme voit osallistua tietovisaan koskien Pelastakaa Lasten toimintaa lasten ja perheiden hyväksi. Leikkimieliseen tietovisaan osallistumisesta voit voittaa makean palkinnon!

Osallistu kanssamme myös lapsen oikeuksien QR-suunnistukseen Educassa ja voita lapsen oikeuksien herkkukassi! Lisätietoa saat ständiltämme. Mukana QR-suunnistuksessa ovat Lapsen oikeuksien viestintäverkosto (6n89), Kansallinen lapsistrategia (6p72), Mannerheimin lastensuojeluliitto (6n91), Aseman Lapset (6m104), Barnavårdsföreningen (6s69), Pelastakaa Lapset (6p78), Plan (6r80), SOS-lapsikylä (6d106), Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto (6m80) ja Yhteiset Lapsemme (6r105).

Aukioloajat tapahtumassa:

  • perjantai klo 10–19
  • lauantai klo 10–17

Sisäänpääsy on kävijöille maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymisen joko ennakkoon verkossa tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina.

Piipahda osastopaikallamme ja tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

Voit tutustua tarkemmin Educan ohjelmaan ja sisältöön Educan omilla sivuilla (avautuu uuteen ikkunaan).

Toivottavasti kohdataan Educassa!