Myllärin lahjoitti 10 000 euroa lasten hyvinvointia edistävään työhön

Koronakriisi on lisännyt eriarvoisuutta Suomessa ja yhä useampi lapsi ja nuori on vaarassa syrjäytyä. Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly haluaa auttaa osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

­-Yrityksemme periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen. Se kumpuaa arvopohjastamme, kertoo toimitusjohtaja Niklas Kumlin.

Joulun alla tuimme lahjoituksilla lasten hyvinvointia niin Suomessa kuin maailmallakin. Marraskuussa osallistuimme Nenäpäivään ja nyt lahjoitimme 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Sen kautta tuki kohdistuu suoraan suomalaisille vähävaraisille perheille sekä syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille.

Avullamme tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia opinnoissa ja harrastuksissa. Lisäksi Pelastaa Lapset ry tarjoaa muun muassa tukihenkilöitä lapsille, joiden perheiltä puuttuu tukiverkot tai joiden voimavarat ovat muutoin vähissä sekä antaa keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa oleville nuorille.

-Olemme erittäin kiitollisia Helsingin Myllylle heidän pitkäjänteisestä tuestaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Myllärin joululahjoituksen avulla pystymme tarjoamaan yhä useammalle kotimaamme lapselle ja perheelle heidän yksilölliseen tilanteeseensa soveltuvaa pitkäjänteistä tukea. Tällainen apu voi muuttaa lapsen koko loppuelämän suunnan, kiittää Pelastakaa Lapset ry:n viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto.

Lisäksi halusimme tukea koronan vuoksi ahdinkoon joutunutta ravintola-alaa. Siksi valitsimme tänä vuonna asiakkaillemme joululahjaksi ravintolalahjakortin. Olemme myös lahjoittaneet Myllärin-tuotteita esimerkiksi isompien sairaaloiden päivystysten henkilöstölle.

Lisätietoja:
Sanna Kuusisto, viestinnän ja varainhankinnan johtaja, Pelastakaa Lapset ry puh. 045 104 6633, sanna.kuusisto@pelastakaalapset.fi

Niklas Kumlin, toimitusjohtaja, Helsingin Mylly, puh. 050 583 1148, niklas.kumlin@helsinginmylly.fi

Pelastakaa Lapset ry
Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.