LähiTapiolan Varainhoitokonserni jälleen mukana Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksessä

LähiTapiolan Varainhoitokonsernin henkilöstöllä on vuosittain kunnia valita joululahjoituksen kohde. Henkilöstön äänestämällä tehty valinta kohdistui tänäkin vuonna Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Suomessa vähävaraisissa perheissä elää yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pulaa on jopa ruuasta. Tämän merkityksellisen lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset jakaa vähävaraisille lapsiperheille ruoka-apua, harrastus- ja oppimateriaalitukea sekä tarjoaa lapsiperheille muun muassa tukihenkilöitä ja tukiperheitä.

Meille LähiTapiolassa vastuullisuus ja vaikuttaminen ovat tärkeässä roolissa jokapäiväisessä tekemisessämme.

’’Meille LähiTapiolassa vastuullisuus ja vaikuttaminen ovat tärkeässä roolissa jokapäiväisessä tekemisessämme. Pelastakaa Lapset ry tekee tärkeää työtä auttamalla vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia kotimaan lapsia. Heidän kautta pääsemme Varainhoitokonsernina aidosti auttamaan kotimaan lapsia konkreettisesti myös tänäkin jouluna – tämä oli myös koko henkilöstömme näkökulmasta tärkeimmäksi arvioitu avustuskohde’’, sanoo Samu Anttila, Varainhoitokonsernin toimitusjohtaja.

”Lämmin kiitos LähiTapiola Varainhoitokonsernille ja henkilöstölle tänäkin vuonna. Suomessa vähävaraisten perheiden määrä ja lapsiperheiden tuen tarve on kasvussa. Olemme kiitollisia tärkeän työmme tukemisesta näinä vaikeina aikoina,” kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä

LähiTapiola Varainhoitokonserniin kuuluu LähiTapiola Varainhoito, LähiTapiola sKiinteistövarainhoito, LähiTapiola Vaihtoehtorahastot ja Seligson & Co Rahastoyhtiö. Yhtiössä hoidetaan asiakkaiden sijoitusvarallisuutta. 

Lisätietoja Pelastakaa Lasten joulukeräyksestä: 

Anna lahjaksi tulevaisuus