Nälänhätä koettelee Somaliaa, Etelä-Sudania, Nigeriaa ja Jemeniä.

Auta nälänhädästä
kärsiviä lapsia

Lahjoita nyt

Pelastakaa Lapset auttaa hädänalaisia

Lähes 1,4 miljoonaa lasta on vaarassa kuolla nälkään Somaliassa, Etelä-Sudanissa, Nigeriassa ja Jemenissä. Nälkäkatastrofi on seurausta ankarasta kuivuudesta ja väkivaltaisista konflikteista, jotka koettelevat näitä maita. Meneillään on inhimillinen tragedia, jonka uhreina ovat kaikkein pienimmät ja heikoimmat.

Pelastakaa Lapset on paikalla auttamassa lapsia. Tuemme terveysklinikoita ja liikkuvia terveysyksiköitä, jotta sairaat ja aliravitut lapset saavat hoitoa. Jaamme hädänalaisille perheille muun muassa vettä ja ruokakuponkeja. Apumme tavoitti myös kuvan pojan, joka saa hoitoa vakavaan aliravitsemukseen Pelastakaa Lasten tukemalla klinikalla Somaliassa.

Auta!

Lahjoituksesi pelastaa lasten henkiä. Tuellasi aliravitut lapset pääsevät hoitoon ja hädänalaiset perheet saavat vettä ja ruokaa. Pienikin apu pelastaa: jo eurolla yksi lapsi saa hoitoa aliravitsemukseen päivän ajan. 30 euron lahjoituksellasi esimerkiksi yksi lapsi toipuu aliravitsemuksesta. Lapset eivät selviydy ilman aikuisten auttavia käsiä. Kiitos, että välität.

Muita tapoja auttaa

 • Tekstaa, soita tai lahjoita tilille

  Tekstaa LAPSELLE numeroon 16499 (viestin hinta 10 €)
  Soita lahjoituspuhelimeen 0600 03325 (20,11 € + pvm)
  Lahjoita keräystilille:
  Nordea FI64 1017 3000 2107 27 (viite 3153022)
  Osuuspankki FI16 5724 1120 0386 92 (viite 3153022)

 • Aloita oma keräys

  Haluatko toimia lasten hyväksi? Aloita nyt oma keräyksesi nälänhädästä kärsiville lapsille. Se vie vain muutaman minuutin, ja keräykselläsi pelastat monta lasta ystäviesi kanssa.

  Aloita keräys
 • Anna aineeton lahja

  Lahjallasi ilahdutat ystävääsi ja pelastat lapsen elämän ja tulevaisuuden.

  Siirry Toivekauppaan