Auta lapsia kriisin keskellä Auta lapsia kriisin keskellä

Auta lapsia kriisin keskellä

Lahjoita
Kertalahjoitus
Kuukausilahjoitus
Tahdon auttaa ja lahjoitan
10
Tahdon auttaa ja lahjoitan
30
Tahdon auttaa ja lahjoitan
70
Tahdon auttaa ja ryhdyn kuukausilahjoittajaksi
15
Tahdon auttaa ja ryhdyn kuukausilahjoittajaksi
30
Tahdon auttaa ja ryhdyn kuukausilahjoittajaksi
50
Lahjoituspäivä joka kuukauden päivä
Yhteystiedot
Kertalahjoitus
-

Paytrail

Maksa Paytrailin kautta turvallisesti joko kortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Humanitaarisen avun tarve on juuri nyt ennätyksellisen suuri. Sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä elävät lapset kokevat asioita, joita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan.

Juuri nyt apua tarvitaan Ukrainassa, jossa lapset ovat eläneet laajamittaisen sodan keskellä jo vuoden. Syyrian ja Turkin maanjäristykset ovat pakottaneet tuhannet lapset pakenemaan kodeistaan.

Pelastakaa Lapset on yksi maailman suurimmista humanitaarista työtä tekevistä kansalaisjärjestöistä. Avullasi reagoimme nopeasti, kun kriisi iskee. Viemme lapsille muun muassa välttämättömiä perustarvikkeita, tilapäismajoitusta, terveydenhoitoa ja psykososiaalista tukea.

Kun pahaa tapahtuu, tarvitaan hyvyyttä. Tee lahjoitus ja autat lapsia siellä, missä hätä on suurin. 

Voit lahjoittaa myös MobilePaylla numeroon 20061. Tai voit lahjoittaa 20 euroa lähettämällä tekstiviesti LAPSELLE20 numeroon 16499.

Tee yrityslahjoitus

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten humanitaariseen työhön. Kuukausilahjoitukset käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti. Tietoa kuukausilahjoittamisesta.

Viemme apusi perille sinne, missä hätä on suurin

Sinun avullasi toimitamme lapsille hätäapua maailman haastavimpiin ja vaarallisimpiin paikkoihin.  Sinunlaistesi lahjoittajien tuki varmistaa sen, että pystymme ryhtymään toimiin välittömästi, kun kriisi iskee. 

Lue, miten apu menee perille