Giganttilaiset äänestivät Pelastakaa Lasten Digifrendi-toiminnan joululahjoituksen suosituimmaksi kohteeksi

Gigantin perinteinen joululahjoitus toteutettiin tänä vuonna henkilökuntaäänestyksen perusteella. Ehdolla oli viisi valtakunnallista, digitaalista osallisuutta ja hyvinvointia edistävää toimijaa. Gigantti tekee hyvää -työn päätavoite, digitaalisen yhdenvertaisuuden edistäminen, ohjasi joululahjoituksen toteuttamista. 

Tänä jouluna giganttilaiset halusivat huomioida etenkin lapsia ja nuoria, jotka kaipaavat arjessaan tukea.

50 000 euron lahjoitussumma ohjataan hyväntekeväisyyskohteisiin prosentuaalisen äänestysjakauman perusteella. Tänä jouluna giganttilaiset halusivat huomioida etenkin lapsia ja nuoria, jotka kaipaavat arjessaan tukea. Äänestyksen perusteella kärkeen nousi Pelastakaa Lasten Digifrendi-toiminta, joka tukee nuorten jaksamista tarjoamalla heille matalan kynnyksen keskustelutukea. Pelastakaa Lasten lahjoitusosuus on 25 565 euroa.  

“Pelastakaa Lapset on kumppanimme jo Huippula-hankkeesta, joka opettaa 5.-luokkalaisille digiturvataitoja ympäri Suomen. On ilo vahvistaa yhteistyötämme lahjoittamalla varoja myös järjestön toiseen tukimuotoon, joka tähtää nuorten pitkäjänteiseen auttamiseen ja valmentaa vapaaehtoisia osaksi Digifrendi-toimintaa”, kertoo Gigantin toimitusjohtaja Niko Sandström.  

”Henkilöstöäänestyksemme tulos kertoo, että ihmiset haluavat muistaa myös heitä, jotka vasta kasvavat osaksi digiyhteiskuntaa, ja tarvitsevat siihen turvallisten aikuisten tukea. Vaikka annamme joululahjoituksemme taloudellisen tuen muodossa, haluamme Gigantissa muistuttaa myös maksuttoman digiavun merkityksestä. Jokainen meistä voi tarjota jouluna apuaan sitä tarvitsevalle, vaikka katsomalla laitteiden asetukset ja päivittämällä sovellukset, tai auttamalla nettiasioinnissa. Ja joskus parasta digiapua voi olla vain kysyä lähimmäiseltään puhelimitse, mitä kuuluu”, Sandström jatkaa. 

”Lämmin kiitos Gigantille ja kaikille meitä äänestäneille giganttilaisille merkittävästä joululahjoituksesta. Lahjoituksen turvin voimme kehittää Digifrendi-toimintaamme ja tavoittaa entistä useamman syrjäytymisvaarassa olevan nuoren”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä


Lisätietoja joulukeräyksestä:   

Anna lahjaksi tulevaisuus   

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään   

johanna.makela@pelastakaalapset.fi