Farmanian joululahjoituksen takana sydämellinen henkilöstö

Henkilöstöpalveluyritys Farmania Oy:llä on ollut tapana tehdä hyväntekeväisyyslahjoitus jouluisin. Tänä vuonna perinteisen lahjoituksen tekeminen ei kuitenkaan ollut itsestään selvää, sillä yritys ei ole saavuttanut liiketoiminnalle asetettuja tavoitteitaan.

Henkilökunta halusi kuitenkin itse olla mukana vaikuttamassa tärkeään ja merkitykselliseen päätökseen. Yhdessä he päättivät, että tämän vuoden henkilöstön joululahjoihin varatut varat käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset ry.

”Tämän vuoden lahjoituksemme takana on tosiaan koko sydämellinen henkilöstömme. Toivomme, että tästä yhteisestä päätöksestämme on iloa sitä tarvitseville”, sanoo Farmanian toimitusjohtaja Marianne Hovi.

”Kaunis kiitos koko Farmanian henkilöstölle päätöksestänne olla mukana Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksessä! Suomessa elää yli 110 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja lahjoituksen turvin voimme viedä heille tukea vaikeina aikoina. Lahjoituksellanne on suuri merkitys”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

Farmania on suomalainen vuonna 2012 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalan toimijoille valtakunnallisesti Suomessa. Henkilöstöä yrityksellä on 250 ja sen arvoihin kuuluu ihmisten aito kohtaaminen ja auttaminen.

Lisätietoja joulukeräyksestä: Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään: johanna.makela@pelastakaalapset.fi