Joulukeräys yrityksille

Danske Bank tukemassa Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräystä  

Danske Bank on yhdessä henkilöstönsä ja asiakkaidensa kanssa tänä vuonna äänestänyt joululahjoituksen saajaksi Pelastakaa Lapset ry:n. Vähävaraisissa perheissä elää Suomessa yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pienituloisten perheiden lasten kuvaamat arjen puutteet ovat laajoja ja liittyvät perustarpeiden kuten ruoan lisäksi muun muassa harrastamiseen ja vapaa-aikaan. 

Joulutervehdysten ja -lahjojen sijaan Danske Bank lahjoittaa joulumieltä tänä vuonna Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksen kautta. Joululahjoituksen äänestyksessä työntekijät olivat antaneet äänensä lasten, nuorten ja perheiden taloudellista mielenrauhaa ja hyvinvointia edistäville tahoille ja asiakkaat pääsivät vaikuttamaan lahjoituksen kohteen valintaan Danske Bank Suomen Facebook-sivuilla. Pelastakaa Lapset -joulukeräys oli ylivoimaisesti suosituin lahjoituskohde sekä henkilöstön että asiakkaiden äänestyksissä, ja se sai yhteenlasketuista äänistä 70 %. Pankin joululahjoituksen arvo on 10 000 euroa ja se käytetään kotimaan lasten hyväksi. Lahjoittajien tuella jaetaan vähävaraisille lapsiperheille ruoka-apua, ja lapsille harrastus- ja oppimateriaalitukea. Lisäksi keräyksen tuotoilla lapsille tarjotaan tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa. 

Toivomme, että lahjoituksemme Pelastakaa Lapset -joulukeräykseen auttaa ja tuo valoa synkimpiinkin hetkiin.

 ”Tämän vuoden tärkein joulutoive on epäilemättä maailmanrauha. Ulkomailla tilanne on erityisen haastava lapsille. Myös Suomessa on perheitä, jotka kamppailevat ja yrittävät selviytyä arjestaan. Siksi Danske Bank päätti tänä vuonna yhdessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa tukea apua tarvitsevia lapsia ja perheitä kotimaassa. Toivomme, että lahjoituksemme Pelastakaa Lapset -joulukeräykseen auttaa ja tuo valoa synkimpiinkin hetkiin”, sanoo maajohtaja Stojko Gjurovski, Danske Bank Suomi. 

”Lämpimät kiitokset Danske Bankille, henkilöstölle sekä asiakkaille, jotka ovat äänestäneet tänä vuonna Pelastakaa Lapset -järjestöämme joululahjoituksen saajaksi.  Yritysten tarjoama tuki on iso osa keräyksemme onnistumista”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.   


Danske Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii 8 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille. 

Lisätietoja joulukeräyksestä:   

Anna lahjaksi tulevaisuus   

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään   

johanna.makela@pelastakaalapset.fi