Athensmedin tuella apua Sudanilaisille lapsille

Terveysteknologia- ja terveyspalvelualan yrityksiin sijoittava Athensmed tukee hädänalaisten lasten terveyttä ja ravitsemusta Sudanin maaseudun kaukaisimmilla alueilla, jossa ilmastokriisi, paikalliset konfliktit ja maailmanlaajuisen koronapandemian jälkimainingit vaikuttavat lasten elämiin erittäin heikentävästi. Miljoonat lapset ovat vaarassa kärsiä vakavasta aliravitsemuksesta. Athensmedin tuella annetaan terveydenhoitoa lapsille Sudanissa.

Athensmedin viisivuotisen tuen avulla Pelastakaa Lapset tukee lapsia muun muassa liikkuvilla terveydenhoitoklinikoilla, joiden työntekijät toimittavat lapsille ravintoa, rokotuksia ja elintärkeää terveydenhoitoa. Lisäksi tuetaan paikallisten sairaaloiden toimintaa, koulutetaan lisää työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä edistetään perheiden ja yhteisöjen tietämystä lasten oikeuksista ja terveydestä.

Lähdimme mukaan tukemaan Pelastakaa Lasten toimintaa Sudanissa, koska taustamme vuoksi auttaminen juuri terveydenhuollon keinoin on lähellä sydäntämme. Halusimme sitoutua useaksi vuodeksi, jotta avun jatkuvuus olisi turvattu.
Kustaa Piha
Toimitusjohtaja, Athensmed