Arelaiset valitsivat hyväntekeväisyyskohteeksi kotimaan vähävaraiset lapset

Näin joulun aikaan talotekniikkayritys ARE ja sen henkilöstö ovat mukana varmistamassa, että kotimaan vähävaraiset lapsiperheet ja syrjäytymisvaarassa olevat lapset ja nuoret voisivat hyvin ja saisivat kaipaamaansa tukea ja apua.

ARE ei tänä vuonna jaa tavaralahjoja, vaan muistaa henkilöstöään ja asiakkaitaan aineettomalla lahjalla. Tavoitteena on auttaa kaikista heikoimmassa asemassa olevia. Tämä tukee myös ARE:n omia vastuullisuustavoitteita.

”Maailmantilanteen ja inflaation takia on vastuullista käyttää kaikki joulumuistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Uskon tämän aineettoman lahjan ilahduttavan yhtä paljon, ellei enemmänkin kuin tavaralahja”, sanoo ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

Hyväntekeväisyyskohteen päättivät tänä vuonna arelaiset. Lokakuussa toteutetussa äänestyksessä annettiin lähes 500 ääntä. Annetuista vaihtoehdoista suosikkikohteeksi nousi Pelastakaa Lapset ry 151 äänellä. ARE tukee Pelastakaa Lasten joulukeräystä 10 000 euron lahjoituksella, jolla autetaan kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

”Lämmin kiitos lahjoituksestanne ARE Oy ja kaikki arelaiset! Suomessa elää yli 110 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja lahjoituksen turvin voimme viedä heille tukea vaikeina aikoina. Lahjoituksellanne on suuri merkitys”, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Yritys tarjoaa ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Lisätietoja joulukeräyksestä: Anna lahjaksi tulevaisuus

Oletko kiinnostunut yrityslahjoituksesta tai -yhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään Johanna Mäkelään johanna.makela@pelastakaalapset.fi