AIG ja Pelastakaa Lapset yhteistyöhön kotimaan lasten hyväksi

Yritys- ja henkilövakuutuksia tarjoava AIG Europe S.A. sivuliike lähtee Pelastakaa Lapset ry:n rinnalla tukemaan kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. AIG aloittaa 1.2.2021 kampanjan, jonka aikana he lahjoittavat uusien tapaturmavakuutusten ensimmäisen vakuutusmaksun Pelastakaa Lasten ennalta ehkäisevään työhön kotimaassa. Yrityksen tavoitteena on kerätä vähintään 10 000 euron tukisumma puolitoistavuotisen kampanjan aikana.

”Me AIG:lla haluamme tukea ihmisiä epävarmoina aikoina – näin ollen haluamme myös olla mukana tukemassa lapsia ja nuoria”, sanoo AIG:n Suomen maajohtaja Kristiina Laresvuo.

Jo ennen koronakriisin alkamista Suomessa eli yli 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä. Koronakriisi on lisännyt entisestään lapsiperheiden taloudellista ahdinkoa ja lasten eriarvoistumista. Irtisanomisten, lomautusten ja yrittäjien kohtaamien vaikeuksien takia taloudellisiin vaikeuksiin on joutunut myös niitä perheitä, joilla ennen koronakriisiä asiat olivat hyvin. Koronakriisi on kuormittanut erittäin vahvasti myös lasten, nuorten ja vanhempien henkistä hyvinvointia. Koronakriisin seurauksena kotimaan lapset, nuoret ja perheet tarvitsevat entistä enemmän monipuolista tukea.

AIG:n tukisumma käytetään Pelastakaa Lasten ennalta ehkäisevään työhön kotimassa. AIG:n lahjoituksen turvin Pelastakaa Lapset muun muassa jakaa oppimateriaali- ja harrastetukea vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, ja tarjoaa tukiperheitä, tukihenkilöitä ja sporttikummeja niiden perheiden lapsille, joissa perheen voimavarat ja tukiverkostot ovat heikot.

”Olemme erittäin kiitollisia AIG:lle tästä merkittävästä lahjoituksesta. Teidän tuellanne voimme tehdä pitkävaikutteista työtä kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Lahjoituksenne avulla tarjoamamme tuki voi muuttaa lapsen koko loppuelämän”, sanoo yritysyhteistyön tiiminvetäjä Heli Le Pelastakaa Lapsista.

AIG Europe. S.A. sivuliike
Vuonna 1919 perustettu American International Group, Inc. (AIG) on yksi maailman johtavista vakuutuskonserneista. AIG on toiminut Suomessa vuodesta 1988. Suomen sivuliike on osa AIG Europe S.A:ta, joka on American International Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme vakuutuksia sekä kuluttajille että yrityksille. Kuluttaja-vakuutuksissa tärkein tehtävämme AIG:ssa on turvata asiakkaidemme elämänlaatua tapaturmien, sairauksien tai esinevahinkojen sattuessa. Lisätietoa: https://www.aig.fi/etusivu