Lapsi ojentaa dinosauruslelua Pelastakaa Lapset -vapaaehtoiselle lapsiystävällisessä tilassa.

Lapsen kohtaaminen kriiseissä -koulutus

Pelastakaa Lasten valmiustoiminta järjestää tammikuussa Lapsen kohtaaminen kriiseissä koulutuksen kahtena webinaarina. Koulutus sisältää myös 1-2h itseopiskelua.

Kurssin tavoite ja kohderyhmä:

Kurssin jälkeen osallistuja ymmärtää lasten erityisaseman erilaisissa yhteiskunnallisissa kriisitilanteissa. Osallistuja tunnistaa eri-ikäisten lasten reaktioita kriisitilanteessa ja on saanut perustyökaluja tuen tarpeessa olevien lasten tunnistamiseen. Hän hallitsee perusperiaatteet lasten kohtaamisessa ja tukemisessa kriisi- ja häiriötilanteissa.

Kurssin kohderyhmä on Pelastakaa lasten ja muiden järjestöjen vapaaehtoiset ketkä mahdollisesti kohtaavat lapsia kriisi- ja häiriötilanteissa sekä muuta aiheesta kiinnostuneet.

Toteutus:

Kurssi toteutetaan kahtena kahden tunnin webinaarina, jonka lisäksi on ennakkomateriaalia mihin tutustua sekä itseopiskelua webinaarien välissä. Kurssin kokonaiskesto on noin 6h. Kurssi on maksuton.

Webinaari 1: 24.1.24 klo 17.00–19.00

Webinaari 2: 30.1.24 klo 17.00–19.00

Koulutukseen ilmoittatuneet saavat lisätietoja noin viikkoa ennen koulutuksen ensimmäistä webinaaria

Kurssin toteutuksessa hyödynnetään Howspace alustaa johon kurssilaiset saavat kutsun noin viikkoa ennen ensimmäistä webinaaria.

Minimi ilmoittautumismäärä, jotta koulutus järjestetään on 20 hlö.

Ilmoittautuminen on auki sunnuntai 21.1.23 loppuun saakka.

Lisätietoja:

Valmiustoiminnan yksikkö