Keltapipoinen tyttö katsoo kameraan ja hymyilee naisen sylissä

Infotilaisuus: tukiperhetoiminta ja sijaisvanhemmuus

Erilaiset lapset ja nuoret tarvitsevat avukseen ja tuekseen monenlaisia perheitä. Tukiperheiksi ja sijaisvanhemmiksi voivat ryhtyä tavalliset aikuiset, joilla on vakaa elämäntilanne, aikaa lapselle ja halua tarjota hyvä ja turvallinen arki.

Tervetuloa kuulemaan Tukiperhetoiminnasta ja Sijaisvanhemmuudesta! Tunnin mittaisessa valtakunnallisessa infotilaisuudessa saat kattavan käsityksen tukiperhetoiminnasta ja sijaisvanhemmuudesta, niiden merkityksestä lasten elämään, ja siitä minkälaista on olla Pelastakaa Lasten tukiperhe tai sijaisvanhempi ja päästä osaksi laajaa tuki- ja asiantuntijaverkostoamme.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen!

Intotilaisuus järjestetään verkossa Teamsin kautta keskiviikkona 13.3.2024 klo 18.00–19.00. Lähetämme ilmoittautumislinkin muutamaa päivää ennen tapahtumaa.

Vastaamme tilaisuuden aikana esitettäviin kysymyksiin mielellämme ja voit myös lähettää meille etukäteen kysymyksiä tai aiheita, joihin vastaamme nimettömästi intotilaisuudessa. Tilaisuuteen voi liittyä pelkällä nimimerkillä, jolloin nimitiedot eivät tule muiden osallistujien tietoon.