Svea Bank mukana Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksessä

Svea haluaa osoittaa tukensa kotimaan lapsille lahjoittamalla Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen. Lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset jakaa kotimaan vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville lapsiperheille ruoka-apua sekä harrastus- ja oppimateriaalitukea, ja tarjoaa lapsiperheiden arjen tueksi muun muassa tukihenkilöitä, sporttikummeja ja tukiperheitä.

Suomessa vähävaraisissa perheissä elää yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pienituloisuus vaikuttaa lasten arkeen sekä sosiaalisiin suhteisiin, eikä kaikilla lapsilla ole mahdollisuutta harrastaa tai viettää vapaa-aikaa kavereidensa kanssa. Vuoden 2023 Lapsen ääni -kyselyn mukaan pienituloisissa perheissä 30 prosenttia lapsista on joutunut lopettamaan maksullisen harrastuksen, koska perheellä ei ole siihen enää varaa.

“Lasten auttaminen on meille tärkeää. Olemme jo pitkään tukeneet lasten ja nuorten harrastustoimintaa muun muassa sponsoroimalla junioriurheilua, ja Pelastakaa Lasten joulukeräys on meille Svealaisille luonteva tapa tukea ja tarjota mahdollisuuksia kaikista haavoittavimmassa asemassa oleville lapsille. Kiitos tärkeästä työstänne!”, sanoo Pasi Väre, Svean maajohtaja.

”Svea on jo useampana vuotena tukenut toimintaamme. Olemme erittäin kiitollisia pitkäaikaisesta työmme tukemisesta ja luottamuksesta. Sydämellinen kiitos tänäkin vuonna lahjoituksesta Svealle ja Svealaisille,” kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä.

Svea on ruotsalaistaustainen pankki ja rahoitusalan konserni, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 saakka. Svea tarjoaa maksupalvelut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään, perintä- ja reskontrapalvelut sekä rahoituspalveluja niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille. Nykyisin Svea toimii yli kymmenessä Euroopan maassa yli 2000 työntekijän voimin, joista reilu 250 työskentelee Suomessa. www.svea.fi

Lisätietoja Pelastakaa Lasten joulukeräyksestä:

Anna lahjaksi tulevaisuus