Stockmann yhdessä asiakkaidensa kanssa mukana tukemassa kotimaan lapsia 

Stockmann jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään Pelastakaa Lapset ry:n kanssa toteuttamalla joulun Anna lahjaksi tulevaisuus -hyväntekeväisyyskampanjan kotimaan lasten ja nuorten hyväksi. Keräyskampanja on käynnissä Stockmannin tavarataloissa ja stockmann.comissa marras- ja joulukuun ajan. Keräykseen osallistumalla Stockmannin asiakkaat voivat tukea kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.  

Suomessa elää yli 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja määrän pelätään kasvavan. Hintojen nousu on ajanut nämä perheet entistä syvempään ahdinkoon. Vähävaraisten perheiden lapset ovat muita suuremmassa vaarassa syrjäytyä. Joulukampanjan aikana kerätyillä varoilla Pelastakaa Lapset jakaa harrastustukea, oppimateriaalitukea ja ruoka-apua. Lisäksi järjestö tarjoaa haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille muun muassa tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa. 

”Pelastakaa Lapset ry tekee erittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.”

Maija Ikävalko

”On hienoa, että saamme olla jälleen mukana mahdollistamassa joulun hyväntekeväisyyskampanjaa yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Pelastakaa Lapset ry tekee erittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Kannustammekin kaikkia mahdollisuuksiensa mukaan osallistumaan kampanjaan Stockmannin tavarataloissa tai verkkokaupassa. Tehdään mekin osamme”, sanoo Stockmannin vastuullisuuspäällikkö Maija Ikävalko

Stockmannin hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä 1.11.-31.12.2023. Stockmannin asiakkaat voivat ostaa Stockmannin tavarataloissa kassojen yhteydessä saatavilla olevia 10 €, 20 € ja 50 € lahjakortteja. Stockmann.com verkkokaupassa on saatavilla 10 € arvoisia lahjakortteja.   

”Syrjäytymis- ja köyhyysriski koskettaa jatkossa yhä useampaa lasta Suomessa kiristyneen taloustilanteen vuoksi ja tuelle onkin nyt entistä suurempi tarve.”

”Olemme todella iloisia jatkaessamme onnistunutta ja pitkäaikaista yhteistyötä Stockmannin kanssa. Lapsiperheköyhyys rikkoo lapsen oikeuksia riittävään elintasoon ja sillä on vahingollisia vaikutuksia lapsen hyvinvointiin. Syrjäytymis- ja köyhyysriski koskettaa jatkossa yhä useampaa lasta Suomessa kiristyneen taloustilanteen vuoksi ja tuelle onkin nyt entistä suurempi tarve. Yrityskumppaneillamme sekä -lahjoittajilla on merkittävä rooli tuen mahdollistamisessa apua tarvitseville. Kiitos Stockmann ja mukaan lähtevät asiakkaat. Lahjoituksenne voi muuttaa lapsen tulevaisuuden suunnan!”, kiittää Johanna Mäkelä, Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyön tiiminvetäjä. 

Lisätietoja: 

Johanna Mäkelä, yritysyhteistyön tiiminvetäjä, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 529 4475,  johanna.makela@pelastakaalapset.fi 

Maija Ikävalko vastuullisuuspäällikkö, Stockmann Oyj Abp, puh. 050 436 0675, maija.ikavalko@stockmann.com

Pelastakaa Lapset ry  

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt. pelastakaalapset.fi 

Stockmann 

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja: www.stockmanngroup.com.